Tokat'ta 'Drogba' Hüsranı - Son Dakika
Spor

Tokat'ta 'Drogba' Hüsranı

Tokat\'ta \'Drogba\' Hüsranı

Kupada Tokatspor ile karşılaşacak Galatasaray, bu kente hareket etti. Tokatspor'un tüm isteğine rağmen Drogba, 18 kişilik kafilede yer almadı.

04.02.2014 16:45  Güncelleme: 17:08

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın Tokatspor ile karşılaşacak.

TOKAT'A GİTMEYECEKLER ÇALIŞTI

Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak antrenmana Bursaspor maçına ilk 11'de çıkan oyunculardan yalnızca Ceyhun Gülselam'ın katıldı. Maçta oynayan diğer isimler ise günü dinlenerek geçirdi. Tokatspor deplasmanına gitmeyecek bu oyuncular, yardımcı antrenör Attilio Lombardo yönetiminde çalışacaklar.

HAMİT ANTRENMANA KATILDI

Sakatlıktan kurtulan Hamit Altıntop'un, bugünkü antrenmanın tamamına katıldığı aktarıldı. Tedavisi süren Gökhan Zan ise takımla başladığı antrenmanı, bireysel olarak sürdürdü.

YENİLER GÖRÜCÜYE ÇIKACAK

Teknik Direktör Roberto Mancini, takımın önemli isimlerini Tokat'a götürmezken, yeni transferlerden eli kırılan Oğuzhan Kayar dışındaki 8 ismi kafileye dahil etti.

İŞTE TOKAT KAFİLESİ

Bursaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan isimlerden yalnızca Ceyhun Gülselam'ın yer aldığı 18 kişilik Tokatspor kafilesi, şu isimlerden oluştu: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal.

DROGBA KADRODA YOK

Drogba, Sniejder, Melo, Sabri, Muslera, Eboue ve Burak Yılmaz gibi birçok futbolcu Tokat'a götürülmedi.Galatasaray kafilesi, antrenmanın ardından özel bir uçakla Tokat'a hareket etti. Atatürk Havalimanı'nda sarı-kırmızılı oyunculara ilgi gösteren taraftarlar, birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

DROGBA'YI GÖRMEK İSTEMİŞLERDİ

Öte yandan, Tokatspor'un Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba'yı görebilme umudu suya düştü. Tokatspor Başkanı Emin Yılar, sarı-kırmızılı yönetimden Drogba'yı kente getirilmesini istemişti. Yılar, "Hemşerilerimizin Drogba'yı görmelerine vesile olurlarsa mutlu olacağımızı dili getirdik" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tokat'ta 'Drogba' Hüsranı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • bar_di: inşallah kocaman bir tokat yersiniz de o zaman görürüm götürmemeyi 30 39 Yanıtla
  • papaklı60@hotmail.com: tokatımıza hergün böyle takım gelmiyor nevardı yani getirseniz ama terim olsa getirirdi bence 51 14 Yanıtla
  • fenerli: manchini nekadar itici bir teknik adam getirsen nolurdu sanki drogbayı getirmeyip yerine götürcegin adam maçımı kurtaracak sanki barcelonayla oynicaksın getir yani ne var 16 32 Yanıtla
  • tokat: ak parti gitsinde bak tokata hangi oyuncular gelir 19 29 Yanıtla
    heri: rahatsız mısın kardeşim bi doktara görün ya hehehe 0 0
  • SİBEL TIRNOVA: biz milletçe duygusal insanlarız tokat spor başkanının tam takım gelin davetini çok takdir etmiştim giderler diyede umuyordum ancak yabancılar bizler gibi düşünmüyor.herhangi bir sakatlık yaşanır ihtimaline karşı önlem almış sanırım hoca ,ayrıca yeni gelen oyuncuları görmek istemiş ona göre yön vermeyi düşünmüş olabilir..ozaman yapılacak tek şey var lig bitiminde bir maç tertiplenir tokat ve g.s arasında oynanır geliride tokatspora bırakılır...yalnızca bir öneri... 13 1 Yanıtla

Advertisement