Torku Konyaspor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Torku Konyaspor\'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında kendi evinde oynayacağı Kayseri Erciyespor maçı hazırlıklarına başladı.

01.10.2013 18:36

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi evinde oynayacağı Kayseri Erciyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Ligin 6. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar bir günlük iznin ardından Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde çalışmalara başladı. Haftanın ilk antrenmanına İstanbul'da bulunan teknik direktör Uğur Tütüneker katılmazken takımı antrenör İbrahim Özdoğan çalıştırdı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan takımın genç orta saha oyuncusu Recep Aydın, iyi oyunu sonuca yansıtamadıklarını belirterek, "Trabzon'a galibiyet için gitmiştik. İlk yarı çok yoğun oynadığımıza inanıyorum, pozisyonlarda bulduk. Değerlendirebilseydik, oradan daha farklı bir skorla ayrılabilirdik. Fakat olmadı, başaramadık. Önümüzde Kayseri Erciyesspor maçı var. Bu hafta en güzel şekilde hazırlanıp, antrenmanlarda çalışarak, değerlendirerek, Kayseri Erciyesspor maçından da en iyi skorla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Genç oyuncu Trabzonspor maçında yaptıkları hatalardan ders çıkaracaklarını ifade ederek, "Biz iyi oynuyoruz. Maça da bunu yansıttığımızı düşünüyorum. Ofansif oynayan bir takımız, ileride oynuyoruz, yapmamız gereken her şeyi yapıyoruz. Sahada bunu başardığımıza inanıyorum ama bir türlü sonuca yansıtamıyoruz. Bundan önce Gençlerbirliği maçında yansıttık ve 3 puanla ayrıldık. İnşallah Trabzonspor maçı bizim için ders olur ve bundan sonraki maçlarda bu hataları yapmayız. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiririz ve önümüzdeki maçlardan 3 puanla ayrılırız" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Kayseri Erciyesspor Maçı Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement