Torku Konyasporlu Futbolcu Thorvaldsson Açıklaması - Son Dakika
Spor

Torku Konyasporlu Futbolcu Thorvaldsson Açıklaması

Torku Konyasporlu Futbolcu Thorvaldsson Açıklaması

"Kazanmaya çok yakın olduğumuz maçı, yediğimiz iki golle puansız kapatmak zorunda kaldık"

09.12.2013 13:27

Yeşil-beyazlı ekibin İzlandalı oyuncusu Gunnar Heidar Thorvaldsson, Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili, "Kazanmaya çok yakın olduğumuz maçı, yediğimiz iki golle puansız kapatmak zorunda kaldık" dedi.

Thorvaldsson, gazetecilere yaptığı açıklamada, skor avantajını yakaladıkları maçın ikinci yarısında istediklerini yapamadıkları için üstünlüğün rakibe geçtiğini söyledi.

Maçın başında rakibi oynatmadıklarını, topa daha fazla sahip olarak golü bulduklarını ifade eden Thorvaldsson, "Yakaladığımız fırsatlarda, özellikle son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik, soyunma odasına daha farklı skorla gidebilirdik. Kazanmaya çok yakın olduğumuz maçı, yediğimiz iki golle puansız kapatmak zorunda kaldık. İlk yarının tamamlanması için önümüzde 3 maç var. Bu maçları en iyi sonuçlarla geçmek için daha fazla çalışacağız" diye konuştu.

Öte yandan Torku Konyaspor kulübünden yapılan açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının 71. dakikasında sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan takım kaptanı Erdinç Yavuz'un beyin tomografisinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı bildirildi. Açıklamada, Yavuz'un geceyi Manisa'da müşahede altında geçirdiği, bugün Konya'ya döneceği ifade edildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyasporlu Futbolcu Thorvaldsson Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement