Toronto Raptors, Atlanta Hawks'a Fark Attı - Son Dakika
Spor

Toronto Raptors, Atlanta Hawks'a Fark Attı

Toronto Raptors, Atlanta Hawks\'a Fark Attı

NBA’de All-Star arasından sonra ilk maçına çıkan iki takımın mücadelesinde Atlanta Hawks sahasında Toronto Raptors’ı konuk etti.

21.02.2015 10:29

NBA’de All- Star arasından sonra ilk maçına çıkan iki takımın mücadelesinde Atlanta Hawks sahasında Toronto Raptors’ı konuk etti.

NBA’de oldukça iyi bir sezon geçiren Atlanta Hawks, All-Star arasının ardından çıktığı ilk maçta evinde Toronto Raptors’a 80-105 mağlup oldu. Bu ev sahibinin bu sezon aldığı 12. yenilgi oldu. Hawks, aradan önceki son maçta da Boston Celtic’e yenilmişti.

Mücadelede ilk çeyrek oldukça dengeli geçti. İlk çeyrek sonunda 26-26 eşitlik ortaya çıkarken ikinci çeyrekle birlikte konuk takım kontrolü eline aldı ve devreye 45-49 önde gitti. Üçüncü ve dördüncü çeyrekte de  ritmini koruyan Toronto Raptors mücadeleden 80-105 gibi farklı bir skorla ayrılan taraf oldu.

Toronto Raptors’da 26 sayı 4 ribaunt ile oynayan Lou Williams, 21 sayı 8 ribaunt ile oynayan DeMar DeRozan ve 8 sayı 13 ribaunt ile oynayan Jonas Valanciunas’ın performansları galibiyette önemli rol oynadı.

Atlanta Hawks’da 11’er sayı ile oynayan Jeff Teague, Kyler Korver ve Paul Millsap’ın çabası fark engel olamadı.

Benzer haberler için Ajans Basketbol

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Toronto Raptors, Atlanta Hawks'a Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement