Trabzonspor, 3 Futbolcuyu Borsaya Bildirdi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, 3 Futbolcuyu Borsaya Bildirdi

Trabzonspor, 3 Futbolcuyu Borsaya Bildirdi

Trabzonspor, Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın transferi için Kayserispor'la görüşmelere başladığını açıkladı.

29.05.2015 14:36  Güncelleme: 14:50

Trabzonspor, yeni sezon da güçlü bir kadro kurmak için transfere hız verdi. Bordo-mavili ekip, Kayserisporlu üç futbolcuyu renklerine bağlamak için görüşmelere başladı.

3 FUTBOLCU BORSAYA BİLDİRİLDİ

Bordo-mavililer, devre arasında Kayserispor'dan kiraladığı Hakan Arıkan ile Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın bonservisini almak için sarı-kırmızılı kulüple görüşmeye başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

"GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI"

Trabzonspor'un KAP'a gönderdiği açıklamada, "Profesyonel futbolcular Hakan Arıkan,Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın kulübümüze transferi konusunda Kayserispor Kulübü Derneği ve futbolcular ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, 3 Futbolcuyu Borsaya Bildirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • erciyes esintisi: gs trabzon u boşaltıyor trabzon kayseri yi haydi hayırlısı olan gayseriye olacak 4 2 Yanıtla
  • Yahya: Ben bu futbolcuları iyi tanımıyorum ama Ersun Yanal ı iyi tanıyorum. Kimi alırsan al farketmez. Trabzon bu sene futbolcu yetersizliğnden değil hoca yetersizliğinden oynayamadı. İyi bir hoca lazım. Aşçı olmadan güzel malzemeyle güzel yemek yapılmaz.Fakat iyi bir aşçı kötü malzemeile bile iyi yemek yapabilir. 1 0 Yanıtla
  • hoze: çocukluğumuzun gençliğimizin asil takımını mahalle takımına çevirdiniz...sizden ancak sirkte palyaço olur diyemeyeceğim...olsa olsa şarlatan olur 0 0 Yanıtla

Advertisement