Trabzonspor, Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti

Trabzonspor, Alanyaspor\'u 1-0 mağlup etti

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Alanyaspor'u 1-0 yenerek galibiyet serisine devam etti. Maçın ardından Nicolas Pepe ve Rayyan Baniya açıklamalarda bulundu. Pepe, galibiyetin kendilerine güven verdiğini belirtirken, Baniya ise hocanın oyun tarzını ve isteklerini öğrenmeye başladıklarını ifade etti.

24.10.2023 00:07  Güncelleme: 00:09
Süper Lig'in 9'uncu haftasında Trabzonspor, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Nicolas Pepe ve Rayyan Baniya açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor karşısında alınan galibiyetin kendilerine güven verdiğini söyleyen Nicolas Pepe, "İlk maçım açısından biraz karmaşık bir maç olduğunu söyleyebilirim. Yeni bir hocamız ve yeni teknik ekibimizle beraber yola çıkmıştık ama bu galibiyet bize güven verdi. Sahada birbirimizin arkasında durduk, birbirimize destek olduk. Bu galibiyet bizlere daha fazlasını yapabileceğimizi gösterdi. Ufak tefek hatalarımız olsa da buna rağmen galibiyeti alabilmek güzeldi" dedi.

"90 DAKİKA OYNAMIŞ GİBİ HİSSETTİM"

10 dakika oynamasına rağmen 90 dakika oynamış gibi hissetiğini belirten Pepe, "Benim geri dönüşüm açısından çok cesaretlendirdi diyebilirim. Yeni ekibimizle beraber yola çıktık. Benim içinde iyiydi. Yaşamış olduğum o düşüşten kurtulabilmem açısından çok iyiydi. 10 dakika oynamış olsam bile 90 dakika oynamış gibi hissettim. Gelecekte umarım daha fazla dakikalar bularak takımıma yardımcı olabilirim. Taraftarlar gerçekten harikalar. Havalimanında bana göstermiş oldukları sıcak karşılamayı zaten bahsetmiştim. Benim ilk maçım olduğu için bu karşılama benim açımdan çok cesaretlendirici oldu. Bu beni çok mutlu etti. Bize de aynı zamanda bu tavırları bize güç veriyor. 10 dakika oynamama rağmen bana çok güç verdi diyebilirim" diye konuştu.

"ARTIK OYNAYABİLİYORUM"

Milli takım hakkında da konuşan Pepe, "Transfer döneminde ve milli takım seçmeleri döneminde konuşmamız olmuştu. Onun ne düşündüğünü de ben biliyorum. Şu kesin ki onunla iletişimde kalmaya devam edeceğiz. Sakatlığımdan haberdardı. Artık oynayabiliyorum" ifadelerini kullandı.

RAYYAN BANİYA: BU POZİTİF YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

Hocanın oyun tarzını ve kendilerinden neler istediğini yavaş yavaş öğrendiklerini ifade eden Rayyan Baniya, "Öncelikle hocamızla çıktığımız ilk maçımız oldu. Bu maçta olmaktan dolayı mutlu oldum. Bu galibiyet bizim adımıza önemli işaret oldu. Çünkü 3 puanla başlamak bizim adımıza önemliydi ve aynı zamanda kalemizi gole kapatabilmekti. Bu pozitif yolda devam edeceğiz. Milli takıma çağırıldığım için müteşekkirim. Bu benim kariyerimin adına bir son değil bir başlangıç. Bu şekilde görüyorum bunu. Bu maçla alakalı çok mutluyum. Hocamızla iki haftalık bir süreç oldu. Hocamız maç öncesinde bize yaptığı konuşmada spesifik noktalara dokunarak bize talimatlarını iletti. Hocamız aramıza yeni katıldı. Biz de hocamızın oyun tarzını ve bizden neler istediğini yavaş yavaş öğreniyoruz. Zaten bugün de bizim adımıza kalemizi gole kapatabilmek gol yemeden kapatabilmek çok önemliydi" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement