Trabzonspor Antalya'dan Mutlu Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Antalya'dan Mutlu Ayrıldı

Trabzonspor Antalya\'dan Mutlu Ayrıldı

Trabzonspor'un önemli bir sakatlık yaşanmadığı 5 günlük Antalya kampı sorunsuz bir şekilde tamamlandı, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularından istediği verimi aldı.

01.01.2012 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un önemli bir sakatlık yaşanmadığı 5 günlük Antalya kampı sorunsuz bir şekilde tamamlandı, teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularından istediği verimi aldı.

8 ANTRENMAN YAPILDI

Daha önce 6 gün olarak planlanan Antalya kampı, Futbol Federasyonu'nun maç tarihlerini bir gün önceye alması nedeniyle 5 güne indi. Bu kısa sürede oyuncularını çok fazla sıkmayan Şenol Güneş, 2'si salonda olmak üzere 8 antrenman yaptırdı. Bazı günler ise sabah saatlerinde kros yapıldı.

YENİ TRANSFERLER KAMPTA

Önülmüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak olan 2 yeni transfer Olcan Adın ve Jebrin'in katıldığı kamptan sadece Sapara ayrıldı. Slovak futbolcu, sezon sonuna kadar Gaziantepspor'a kadar kiralandı. Bordo mavili takımda sakatlıkları bulunan Tayfun Cora ve Vittek ile Orduspor'a kiralanan Eren Albayrak ise kampa hiç katılmadı.

SADECE COLMAN'DA SIKINTI

Şenol Güneş, hiç bir önemli sakatlığın yaşanmadığı kamp süresince sadece Colman'ın kampa bir gün geç katılmasıyla sıkıntı yaşadı. Ancak daha sonra Arjantinli oyuncu ile konuşan Şenol Güneş, bu sorunu kısa sürede çözdü. Yeni transferler Jebrin ve Olcan'ı ise takıma adapte etmeye çalışan Şenol Güneş, oyuncularını transfer söylentilerinden de uzak tutmaya çalıştı. Kampta Adrian, Giray ve Barış Ataş performanslarıyla ön plana çıkan isimler oldu.

BARIŞ ÖZBEK GOLLE DÖNÜNCE SEVİNDİ

Kampta yeni transferler kadar dikkat edilen bir diğer isim ise Barış Özbek oldu. Sezon başında Galatasaray'dan transfer edilen Barış Özbek, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle devre arasına kadar sahalardan uzak kaldı. Barış Özbek, Antalya kampında tam anlamıyla takımla çalışma fırsatı buldu. Kampın son gününde yapılan çift kalede de bir gol atan Barış Özbek, henüz kilo sorununu tam olarak üzerinden atamasa da, ikinci yarı için forma rekabetine hazır bir görüntü sergiledi.

ŞENER: "OLCAN VE JEBRİN AİLEMİZİN BİRER FERDİ"

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Şenol Güneş, oyuncularına yaptıkları konuşmalarda başarı dileklerinde bulundu. Şenol Güneş, "Biz bir aileyiz" mesajını verirken Başkan Sadri Şener, şunları söyledi:

"Öncelikle Olcan ve Jebrin'e hoş geldiniz, diyorum. Artık sizler de bizim ailemizin birer ferdi oldunuz. 2011 yılı Trabzonspor için büyük bir mücadele yılıydı. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik ortamımızı koruduğumuz sürece aşamayacağımız engel yoktur. 2012 yılı hepimize hayırlı olsun."

YENER: "GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK"

Genel Sekreter Hasan Yener ise verimli bir kamp dönemini geride bıraktıklarını ifade ederken şöyle konuştu:

"Çok güzel bir ortamda çalıştık. Kısa olmasına karşın iyi bir kamp dönemi geçirdik. Kampta önemli konulardan biri de futbolcu sağlığı. Ciddi bir sakatlık yaşamadık. Tek sorunumuz vardı, o da kamp süresinin kısa olması. Ama yine de ikinci yarıya iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. Umarım Manisaspor maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yaparız."

YES(TM/AÖ) - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Antalya'dan Mutlu Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement