Trabzonspor'da Yeni Hedef Bryan Ruiz! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Yeni Hedef Bryan Ruiz!

Trabzonspor\'da Yeni Hedef Bryan Ruiz!

Zlatko Junuzovic transferinin zora girdiği, Siem de Jong konusunun masada durduğu ortamda Trabzonspor için sürpriz bir 10 numara iddiası geldi.

12.07.2017 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zlatko Junuzovic transferinin zora girdiği, Siem de Jong konusunun masada durduğu ortamda Trabzonspor için sürpriz bir 10 numara iddiası geldi... Portekiz'den Radio Rennasança, bordo-mavililerin Sporting'den ayrılmasına karar verilen Bryan Ruiz'in talipleri arasında oluğu iddia edildi.

Bryan Ruiz kimdir?

31 yaşındaki Kosta Rikalı oyuncu kariyerine Alajuelense takımında başladı. Yeteneğini Belçika ekiplerinden KAA Gent takımı farketti ve bonservissiz olarak oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Burada da başarılarını sürdüren Kosta Rikalı oyuncu Twente takımına 5 milyon Euro değerinde satıldı. Başarılı oyuncu, devam eden kariyerinde ise Fulham, PSV Eindhoven, Fulham gibi takımlarda ter döktü. Geçtiğimiz sezon Sporting CP forması ile 32 lig maçına çıktı ve 2 gol atarken 7'de asist ile sezonu kapattı.Futbolcunun transfermarkt değeri şuanda 5 milyon Euro. Sözleşmesi 2018'de bitecek.

(Fotospor)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Yeni Hedef Bryan Ruiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement