Trabzonspor'dan, "Biz de Varız Projesi''ne destek - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan, "Biz de Varız Projesi''ne destek

Trabzonspor\'dan, "Biz de Varız Projesi\'\'ne destek

Trabzonspor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile kulüp doktoru Hakan Bozdağan, "Biz de Varız Projesi" kapsamında engelli öğrencilerle bir araya geldi.

30.10.2013 16:00

Trabzon spor takım kaptanı Onur Recep Kıvrak ile kulüp doktoru Hakan Bozdağan, "Biz de Varız Projesi" kapsamında engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, projenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Özürlüleri Destek Programı kapsamında sürdürüldüğünü, belediye olarak proje sayesinde işitme, görme ve bedensel engelli çocuklara yönelik bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Trabzonspor Kulüp Doktoru Bozdağan ise yeşil zeminde futbolcuların sıklıkla karşılaştığı sakatlıklara ve nedenlerine değinerek, spor yapmak isteyen herkesin öncelikle sağlık kontrollerini yaptırması gerektiğini vurguladı.

Organizasyona severek ve isteyerek katıldıklarını, bundan sonra da her zaman ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Bozdağan, destek verildiği takdirde engellilerin çok başarılı işlere imza atacaklarına inandıklarını söyledi.

-"Engelli olan bizleriz"

Bozdağan'ın konuşmasının ardından söz alan takım kaptanı Onur Recep Kıvrak, salondaki bedensel engelli sporcu Hüseyin Usta'nın, "Engelliyim ama sürekli koşuyorum. Koştukça daha da sağlıklı oluyorum ve madalyalar kazanıyorum" demesi üzerine, "Hiçbirinizi engelli olarak görmüyorum. Engelli olan bizleriz. Siz bir işe başladığınız zaman sonuna kadar başarılı oluyorsunuz ve biz de bunlarla gurur duyuyoruz. Ben bu başarıların daha da artması için Trabzonspor takım kaptanı olarak gereken her şeyi yapmaya hazırım" diye konuştu.

Onur, konuşmasının ardından sahneye çağırdığı engelli sporcuyu tebrik ederek başarı diledi.

-"O golü nasıl yedin?"

Karşılıklı soru ve cevaplarla devam eden seminerde Trabzon Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Abdioğlu'nun hafta sonu Trabzonspor'un 3-2 mağlup olduğu Kasımpaşa maçıyla ilgili sorusu salonda gülüşmelere neden oldu.

Abdioğlu'nun, "Maçta o ilk golü nasıl yediğini merak ediyorum. Çünkü şut çekilince ben Onur o golü yemez demiştim" şeklindeki konuşmasına karşılık olarak Onur ise "Futbol öyle bir oyun ki bazen öyle goller olabiliyor. Tabiki öyle goller yemek istemem. Sonuçta Trabzonspor kaybediyor ve takım kaybedince ben de kaybediyorum. Müdürümüze açık ve samimi sorusundan dolayı teşekkür ediyorum" yanıtını verdi.

Seminer, Onur Recep Kıvrak ve Hakan Bozdağan'ın öğrencilerle fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.

Biz de Varız Projesi Onur Recep Kıvrak Hakan Bozdağan Trabzonspor

Muhabir: Hakan Burak Altunöz

Yayınlayan: Murat Kaban

-Onur Recep Kıvrak ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan detay

-Kulüp Doktoru Hakan Bozdağan'ın konuşması

-Engelli sporcu Hüseyin Usta'nın konuşması üzerine Onur'un cevabı ve sporcuyla sahnede buluşması

-Trabzon Çamlık Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Abdioğlu'nun, "O Golü nasıl yedin?" sorusu ve Onur'un cevabı

-Onur ve Hakan Bozdoğan'ın öğrenci ve davetlilerle fotoğraf çektirmesi

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan, 'Biz de Varız Projesi''ne destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement