Trabzonspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

05.02.2015 20:08

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Bosingwa dışında tüm futbolcular katıldı. Milli takımdan dönen oyuncular ve sakatlıkları düzelen Deniz Yılmaz, Waris, Belkalem ve Uğur Demirok da takımla birlikte çalıştı. Milli Takım kampından dönen Medjani ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

TARAFTAR MORAL VERDİ

Öte yandan Fenerbahçe maçı hazırlıklarının ilk 20 dakikasını basına ve taraftara açan bordo-mavililerde, taraftarlar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelerek teknik heyete ve futbolculara moral verdi. Meşale yakan taraftarlar, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal'ı yanlarına çağırarak sloganlar attılar.

Bordo-mavililerin antrenmanını Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerde izledi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe için 6 Şubat Cuma günü özel bir uçak ile İstanbul'a gidecek. Bordo-mavililer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilecek antrenman sonrası saat 15.00'de Trabzon'dan, Sabiha Gökçen Havaalanı'na inecek. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement