Trabzonspor Gözler Adem Büyük'e Çevrildi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Gözler Adem Büyük'e Çevrildi

Trabzonspor Gözler Adem Büyük\'e Çevrildi

Trabzonspor yönetimi, Kasımpaşa’dan kadroya katmak için uğraştığı Adem Büyük’ün transferini gerçekleştirirse, Henrique’ye gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

23.06.2014 15:33

Trabzonspor’un kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı 26 yaşındaki forvet oyuncusu Adem Büyük için Kasımpaşa kulübü farklı isteklerde bulunuyor. Bordo mavili takımın takas teklifine olumlu yanıt veren Kasımpaşa, ilk başta Soner ve Aykut Akgün’ü istediği, daha sonra ise karar değiştirerek Aykut Demir, Aykut Akgün ikilisini talep ettiği belirtildi. Bu isteği değerlendirmeye alan bordo mavililerin, Adem Büyük’ü transfer etmesi durumunda Brezilyalı futbolcu Henrique’ye gelen teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon takımın gol yükününün önemli bir bölümünü çeken Henrique için Arap kulüplerinden ciddi teklifler geldiği açıklandı.

SAMED YEŞİL FORMAYI GİYDİ

Trabzonspor’un Liverpool’dan transfer etmek istediği gurbetçi futbolcu Samed Yeşil, Almanya’da gurbetçi taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Taraftarların isteği üzerine bordo mavili formayı da giyen Samed, iyi bir Trabzonsporlu olduğunu ancak şu an için Türkiye’de futbol oynamak istemediğini söyledi. Bordo mavili yönetim de oyuncuya fikrinin değişmesi durumunda, 'Transfer için hazırız' mesajını yolladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Gözler Adem Büyük'e Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement