Trabzonspor, Karabük Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Karabük Deplasmanında

Trabzonspor, Karabük Deplasmanında

Kardemir Karabükspor, 21. haftada ligin en kötü deplasman karnesine sahip takımlarından Trabzonspor'u bu akşam konuk edecek.

15.02.2014 10:30  Güncelleme: 10:56

Süper Lig'in 20. haftasında evinde aldığı 4-2'lik Akhisar Belediyespor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolları ayrılan Trabzonspor antrenör Hami Mandıralı yönetiminde çıkacağı maçta bu akşam Kardemir Karabükspor'a konuk olacak.

Birisi formda, diğeri kayıplarda

21. haftaya 33 puanla beşinci sırada giren Kardemir Karabükspor ligde oynadığı son 12 maçta 1 kez kaybederken, özellikle sezonun ikinci yarısındaki formuyla dikkat çekiyor. Devre arasının ardından oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan kırmızı mavililer bu sezon şu ana kadar sahası Necmettin Şeyhoğlu'nda oynadığı 9 maçta sadece Bursaspor'a kaybederken, lider Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada dahil olmak üzere 6 maçtan 3 puanla ayrıldı.

Geçen hafta Hüseyin Avni Aker'de aldığı Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrasında teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın yönetimle karşılıklı anlaşarak istifa etmesinin ardından antrenör Hami Mandıralı yönetiminde ilk maçına çıkacak olan 29 puanlı lig dokuzuncusu Trabzonspor ise bu sezon özellikle deplasmanda oldukça kötü bir performans sergiledi.

Çıktığı 9 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabilen, 6 kezse sahadan puansız ayrılan bordo mavililer şu ana kadar dış sahada toplayabildiği 5 puanla ligin Elazığspor'dan sonra en kötü performansa sahip 3 takımından birisi konumunda. Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Torino deplasmanında Juventus ile oynayacağı zorlu ilk maç öncesi kazanıp moral bulmak isteyen Trabzonspor'un son 7 lig maçında sadece bir kez kazanmış olması da bordo mavili ekipteki formsuzluğun en öenmli göstergelerinden.

Muhtemel 11'ler

Bu akşam saat 19: 00'da başlayacak maçta ev sahibi ekipte sakat Hakan Özmert ve kart cezalısı Uğur Uçar forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Sol Bamba ve Florent Malouda sakatlıkları nedeniyle takımdaki yerlerini alamayacak. Hami Mandıralı tarafından kadroya alınmayan Paulo Henrique ve Yusuf Erdoğan da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Süleyman Abay'ın yöneteceği mücadeleye takımların şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor.

Karabükspor:  Waterman, Erdem, Mabiala, Yiğit, İshak, Samba Sow, Musa, İlhan, Erkan, Furkan, Eneramo

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Kadir, Olcan, Zokora, Colman, Özer, Adrian, Emre Güral

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Karabük Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement