Trabzonspor, Kritik Lokeren Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Kritik Lokeren Deplasmanında

Trabzonspor, Kritik Lokeren Deplasmanında

Trabzonspor, son maçta 2-0'lık skorla devirdiği rakibi karşısında bu kez deplasmanda galibiyet arıyor.

06.11.2014 20:38

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda dördüncü hafta karşılaşmalarında Trabzonspor, Lokeren'e konuk oluyor.

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir süreçten geçen bordo-mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde ise oynadığı üç maçta aldığı iki galibiyet ve topladığı altı puanla grubunda lider Legia Varşova'nın üç puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Trabzonspor, kritik deplasmanda kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Bordo-mavili ekibin deneyimli çalıştırıcısı Vahid Halilhodzic maç öncesi düzenlenen basın toplantısında baskı altında olduklarını ve takımın zamana ihtiyacı olduğunu bir kez daha dile getirirken, "Gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacımız var, umarım takım gruptan çıkmak için gerekli reaksiyonu gösterecek. Ofansif yönde Lokeren'in bazı eksiklikleri var ancak biz bu konulara girmek istemiyoruz, ben kendi takımımla ilgileniyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor'da Onur Kıvrak, Aykut Demir ve Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları devam ederken, Özer Hurmacı, Serdar Gürler ve Mustafa Akbaş UEFA Avrupa Ligi kadrosuna dahil edilmedikleri için bu mücadelede forma giyemeyecekler.

Belçika Pro Lig'de oynadığı son dört maçta sadece tek galibiyet alabilen Lokeren'in ise gruptan çıkma umutlarını sürdürebilmesi adına bu maçta alınacak galibiyet büyük önem taşıyor.

Teknik Direktör Peter Maes, maç öncesi açıklamalarında şöyle konuşmuştu: "Dün Arsenal-Anderlecht maçında olduğu gibi futbolda her şey olabilir.Yarın kazanmak mecburiyetinde olduğumuz bir karşılaşma oynayacağız. Hans Vanaken, cezası nedeniyle oynamayacak ama yerine oynayacak oyuncumuz da elinden geleni yapacaktır."

Ev sahibi ekibin etkili isimlerinden Hans Vanaken sarı kart cezası nedeniyle Trabzonspor karşısında görev alamayacakken, hafif sakatlığı bulunan kaleci Davino Verhulst'un durumu ise belirsizliğini koruyor.

Lokeren'in Daknam Stadyumu'nda yarın akşam TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi yönetecek. Gianluca Cariolato ve Alessandro Giallatini'nin yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Matteo Passeri olacak. Müsabakada Paolo Silvio Mazzoleni ve Carmine Russo da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LERLokeren: Barry, Scohlz, Odoi, Maric, Galitsios, Overmeire, Persoons, Abdurahimi, Patosi, Leye, Junior

Trabzonspor: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Mehmet Ekici, Constant, Yatabare, Waris, Cardozo

UEFA Avrupa Ligi Fantezi Futbol oyununu oynamak için hemen tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Kritik Lokeren Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement