Trabzonspor Marc Janko ile Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Marc Janko ile Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor Marc Janko ile Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor'un Porto takımından transfer ettiği Marc Janko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

31.08.2012 17:18

Trabzonspor'un Porto takımından transfer ettiği Marc Janko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'un yeni transferi Marc Janko düzenlenen törenle resmi mukaveleye imza attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, yönetim kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın ve Genel Menajer Giray Bulak katıldı.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİNE GELDİM"

İmza töreninde 'Merhaba' diyerek sözlerine başlayan Janko, " Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinin içinde olmaktan mutluyum. Kulübün tarihini inceledim ve son olarak 1983-84 sezonunda şampiyon olduğunu gördüm. Uzun süredir gelmeyen şampiyonluğu elde etmek için arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yapacağım. Burada olmaktan mutluyum" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN GEÇMİŞTEKİ BAŞARILARI PERÇİNLEMEK"

Fenerbahçe'nin UEFA'dan men edilebileceği yönünde bilgiler aldığını ancak konudan tam anlamıyla bilgisi olmadığı söyleyen Janko, "Şimdi bizim için önemli olan yeni başarılar elde ederek, geçmişteki başarıları perçinlemek" dedi.

Atacağı gol sayısı konusunda bir şey söylemenin zor olduğunu da belirten Janko, "Her ligin kendine göre özellikleri var. Belki altı aydan sonra ligler arasında kıyaslama yapabilirim. Burada önemli yıldızlar var. Önemli taraftar kitlelerine sahip kulüpler var. Buraya Burak Yılmaz gibi bir gol kralının ardından geldim. Burak şimdi Galatasaray'da. Kendisini tanıyorum. Burada önemli katkılarda bulundu. Bu tarz oyunculardan sonra aynı kulüpte forma giymek zor gibi görünüyor ancak ben de tecrübeli bir oyuncuyum. Bu sıkıntıyı yaşayacağımı düşünmüyorum" diye konuştu.

Janko yeni formasıyla poz verdikten sonra kendisine TrabzonCell hattı hediye edildi. 83 numaralı formayı giyecek olan Janko, daha sonra antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına görüntü verdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Marc Janko ile Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement