Trabzonspor Sörloth için 20 milyon euro isteyince, RB Leipzig transferden vazgeçti - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Sörloth için 20 milyon euro isteyince, RB Leipzig transferden vazgeçti

Trabzonspor'un Sörloth talebi, Almanlara geri adım attırdı. RB Leipzig, Trabzonspor'un 20 milyon euroluk isteğini çok bularak Alexander Sörloth transferinden vazgeçti.

04.09.2020 09:34  Güncelleme: 10:04

Trabzonspor ile RB Leipzig arasındaki Alexander Sörloth görüşmelerine son nokta kondu.

Bild'de yer alan habere göre; Leipzig, Trabzonspor'un belirlediği 20 milyon euro'luk bonservis bedelini çok fazla buldu. Leipzig'in Sörloth'u gündemine alırken daha düşük bir bedeli beklediği ancak bu fiyatın imkanlarının çok ötesinde olduğu bilgisi verildi.

Leipzig'in bunun üzerine B planına geçtiği ve Fiorentina'nın 20 yaşındaki forveti Dusan Vlahovic ile Dinamo Zagreb'in 25 yaşındaki forveti Bruno Petkovic'i gündemine aldığı bilgisi verildi. Alman kulübü, önümüzdeki günlerde iki forvet için transfer görüşmelerine başlayacak.

AĞAOĞLU: BU TEKLİFLERE EVET DEMEYE NİYETİMİZ YOK

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'da geçtiğimiz gün verdiği röportajda Alexander Sörloth için Leipzig cephesinin ciddi ısrarcı olduğunu söylemişti.

Ağaoğlu'nun Leipzig'den gelen Sörloth teklifiyle ilgili sözleri şu şekilde:

"Sadece Uğurcan Çakır ve Sörloth'a ciddi teklif geldi. Sörloth için en ısrarcı kulüp Leipzig. Başka hiçbir oyuncumuzla ilgili teklifle karşılaşmadık. Beklentilerin altında tekliflerdi. Bu tekliflere 'Evet' demeye hiç niyetimiz yok. Transfer limitinden ve UEFA'nın FFP'sinden dolayı sınırlı bütçeyle hareket etmek durumundayız."

Trabzonspor Sörloth için 20 milyon euro isteyince, RB Leipzig transferden vazgeçti

Son Dakika Spor Trabzonspor Sörloth için 20 milyon euro isteyince, RB Leipzig transferden vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Km : Seneye beş para etmez şimdi satın sizi uyarıyorum 5 4 Yanıtla
  • Emre54: Trabzon acliktan ölüyosun istedigin rakama bak.empati yap bakalim biri senden o parayi istese verebilecekmisin.kaldiki bu adamin şansi gecen sezon yaver gitti biraz gol atti.bu sene 10 golu gecemez.elinde patlar.azi begenmeyen cogu bulamaz. 3 4 Yanıtla
    Tiner kafasi: Bjk ile çok takilmislar tiner kafasi yaşıyorlar borç var dağ gibi diyorlar 17m nu red ediyorlar:) 0 0
  • Dolapdereli_MuRat: Bir Beşiktaşlı olarak şunu demek isterim aynı oyuncuyu bu takım avrupanın herhangi bir liginin herhangi bir takımından alsa 35-40 milyon euro verecek sırf Türkiye ligi olduğundan fazla diyor bu rakama hadi oradan şark kurnazları 5 1 Yanıtla
  • Futbolsever : Maradona 'mı sanıyorsunuz 3 3 Yanıtla
  • Vedat muriquei: Kaçan PaLuk Datlı olur daaa 4 2 Yanıtla
    TAKA61: Medat Malaqi sen sus sazan gibi atlama. 1 2 CcC: Nereye kaçtıgı önemli .! 1 0
  • Kazma ts: Bonservisi elinde değil adam gitmek istiyor bırak gitsin bkz Rocco aldığım maaşı Avrupa da alamam diyor gitmiyor başınıza gelecek olan bu sonunda.adam ne güzel gol kralı olmuş yolla gitsin 17m verince 3 2 Yanıtla
  • Eskişehir: Hahaha Hamsi sezonu açıldı. Kafayı bulmuşlar 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement