Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas, ilk idmana çıktı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas, ilk idmana çıktı

Trabzonspor'un Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacakları maçın hazırlıkları devam ederken, yeni transfer Taxiarchis Fountas takımla ilk idmanına çıktı. Edin Visca ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıktan çıktığı idmanda, Orsic, Fernandez ve Trezeguet tedavileri nedeniyle yer almadı. İdmanın çift kale maçında Salih Malkoçoğlu'na Abdülkadir Ömür'ün tekmesi yüzüne geldi ancak genç oyuncu kısa süre sonra idmana devam etti. Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.

22.08.2023 19:32

Trabzonspor'da yeni transfer Fountas takımla çalıştı

Selay SAYKAL/TRABZON,(DHA)-Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas, bordo mavili takımla ilk idmanına çıktı.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Trabzonspor'da müsabakanın hazırlıkları sürüyor. Bordo mavililerin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetimide saat 18.00'de yapılan idmanı basına açık olarak gerçekleşti. Takıma geçen hafta transfer olan ve bugün ailesiyle kente gelen Taxiarchis Fountas yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Bordo mavili takımda sakatlıktan çıkan Edin Visca ve Hüseyin Türkmen de takımla birlikte çalışırken, tedavileri süren Orsic, Fernandez ve Trezeguet idmanda yer almadı.

SALİH'İN YÜZÜNE TEKME GELDİ

İdmanın çift kale maç oynanan ikinci bölümünde topu almaya çalışan Salih Malkoçoğlu'nun girdiği pozisyonda Abdülkadir Ömür'ün tekmesi yüzüne geldi. Yerde kalan genç oyuncu kısa süre sonra idmana kaldığı yerden devam etti.

Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın yapılacak idmanla devam edecek.

Trabzonspor\'un yeni transferi Taxiarchis Fountas, ilk idmana çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un yeni transferi Taxiarchis Fountas, ilk idmana çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement