Trabzonsporlu Futbolcu Egemen: Şu Anda Sadece Şampiyonluğu Düşünüyorum - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Futbolcu Egemen: Şu Anda Sadece Şampiyonluğu Düşünüyorum

Trabzonsporlu Futbolcu Egemen: Şu Anda Sadece Şampiyonluğu Düşünüyorum

Trabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, hakkında çıkan transfer haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

30.04.2011 17:19

Trabzonspor'un tecrübeli savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, hakkında çıkan transfer haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Egemen, kulüp sitesindeki açıklamasında, şu an itibariyle şampiyonluk dışında hiçbir düşüncesinin olmadığını belirterek, "Bu hedef doğrultusunda takımıma katkı yapmaktan başka bir şey düşünmüyorum. Antrenmanlarda kendimi hazır tutmak ve maçlarda kazanmaktan farklı bir düşüncem yok. Diğer konuları sezon sonuna bıraktım" dedi.

Ligde her takımın birbirini yenebilecek seviyede olduğuna da değinen Egemen, "Eğer kalan 4 maçımızı kazanırsak hedefe ulaşacağımızı düşünüyoruz. Sezon sonunda sözleşmem bitecek. Taraftarlarımız benim ağzımdan net bilgiye ulaşmadan bu tür spekülasyonlara itibar etmesinler" diye konuştu.

ANADOLU SİGORTA İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Öte yandan Anadolu Sigorta'nın Trabzonspor taraftarları için özel olarak hazırladığı Trabzonspor Trafik ve Trabzonspor Kasko adı altında iki yeni ürünün anlaşmasına yönelik imzalar bugün Başkan Sadri Şener ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su'nun katılımıyla atıldı.

Protokole göre Anadolu Sigorta, Trabzonspor kulübüne gönül veren taraftarlara özel Trabzonspor Trafik ve Trabzonspor Kasko adı altında iki yeni ürün oluşturdu. Trabzonspor taraftarları, Anadolu Sigorta'dan satın alacakları bu iki ürün sayesinde bir yandan kendilerini ve araçlarını güvence altına alırken, diğer yandan da kulüplerine destek sağlayacak. Başkan Sadri Şener, çok başarılı bir projeye imza atıldığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Futbolcu Egemen: Şu Anda Sadece Şampiyonluğu Düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement