Tso'dan Orduspor'a Hem Destek Hem de "Destek" Çağrısı - Son Dakika
Spor

Tso'dan Orduspor'a Hem Destek Hem de "Destek" Çağrısı

Tso\'dan Orduspor\'a Hem Destek Hem de "Destek" Çağrısı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin, Orduspor’a meclis üyeleri ve yönetim kurulu olarak, toplantı oturum huzur haklarını Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından galibiyet primi olarak futbolculara verdiklerini söyledi.

02.01.2014 16:11

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası(OTSO) Başkanı Servet Şahin, Orduspor'a meclis üyeleri ve yönetim kurulu olarak, toplantı oturum huzur haklarını Şanlıurfaspor galibiyetinin ardından galibiyet primi olarak futbolculara verdiklerini söyledi.

OTSO Başkanı Servet Şahin ve Meclis Başkanı Ufuk Ünal, OTSO toplantı salonunda basın toplantısı düzenlediler. Toplantıda konuşan OTSO Başkanı Şahin, Orduspor'a yönetim kurulu ve oda meclisinin toplantı oturum huzur haklarından doğan 20 bin TL'yi Orduspor'a pirim olarak verdiklerini belirtirken, Orduspor'un Ordu ilinin en önemli markası olduğunu bütün Orduluların takıma destek olması gerektiğini ifade etti.

Şahin, yaptığı açıklamada, "2013 yılının son haftasında Ordusporumuz bizlere güzel bir yılbaşı hediyesi verdi. Uzun zamandır kendi evimizde galibiyet yüzü görememenin üzüntüsü ve endişesini yaşarken Şanlıurfaspor maçı ile şeytanın bacağını kırdık. Bu maçtan önce Fatsa- Ünye Ticaret Odası Başkanlarımız ile birlikte yaptığımız söyleşide Ordusporumuzu motive edebilmek için oda meclisimiz ve yönetim kurulumuzun toplantı oturum huzur haklarını almayarak Ordusporlu kardeşlerimize prim olarak vereceğini söylemiş ve her iki oda başkanımızdan da Ordusporumuz için aynı şekilde destek talep etmiştim. Bu teklifimizi yönetim kurulu olarak meclisimize sunduk ve meclisimiz tam katılımı ile istisnasız tüm üyelerimiz toplantı hakkı huzurlarının Ordusporumuzun desteklenmesi için bağışladılar ve tamamen 56 çalışma arkadaşımızın kendilerine ait olan bu hak tutarı olan 20 bin TL'yi maçtan bir gün önce cuma günü oyuncularımıza verilmek üzere ilgilisine teslim ettik. Bütün bu işlemlerde Meclis Başkanımız Ufuk Ünal'ın çok büyük destek ve katkıları oldu. Ben bu vesile ile öncelikle meclis başkanım Ufuk Ünal'a ve tüm meclis üyelerimiz ile yönetim kurulu üyelerimize bu katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"SÜPER LİG'DE GÖRECEĞİMİZDEN ŞÜPHEMİZ YOK"

"Orduspor, Ordumuzun en önemli tanıtım ve reklam gücüdür" diyen Başkan Şahin, "Biz, bu gücün yaşaması ve başarılı olması için hem bireysel olarak hem de yasaların elverdiği şartlarda kurumsal olarak bütün desteğimizi sürdüreceğiz. Bu arada Orduspor tüm Ordu ilinin kulübüdür. Ben, Ünye ve Fatsa Başkanlarımdan da kendilerinden talep etmiş olduğum desteği beklemekteyim. Sanıyorum bu iki güzide odamız da elinden gelen desteği Ordusporumuza sunacaklardır. Orduspor'u devre sonunda Süper Lig'de göreceğimizden hiç şüphemiz yoktur" şeklinde konuştu.

ÜNAL: "ORDUSPOR, KİŞİLERİN VEYA ŞAHISLARIN TAKIMI DEĞİLDİR"

Meclis Başkanı Ufuk Ünal ise, "Orduspor kulüp olarak tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Sonuç açısından ligin ilk yarısını değerlendirirsek, liderden 3 puan geride 3. Sıradayız. Halen şampiyonluğa oynayan bir takımız. Ben Ordusporlu futbolcularımızı ve hocamızı Şanlıurfa galibiyeti için ve ligdeki başarıları için tebrik ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, profesyonel kulüplere direk yardım yapamıyoruz. Bu nedenle odamızdaki meclis üyelerimiz yönetim kurulu üyelerimizin almadığı oturum hakkı vardı bu haklarını 6 aylık bölümünü galibiyet primi olarak Orduspor'a verdiler. Bu bir başlangıç olur. Diğer sivil toplum örgütleri buradan hareketle takımın her aldığı galibiyete bir destek verirse ben inanıyorum ki bu ligi şampiyon olarak tamamlayabiliriz. Orduspor, kişilerin veya şahısların takımı değildir. Orduspor, Ordumuzun takımıdır" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tso'dan Orduspor'a Hem Destek Hem de 'Destek' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement