Turgay Çalatoluk: "Hedefimiz Dörtlü Final'de Tekrar Yer Almak" - Son Dakika
Spor

Turgay Çalatoluk: "Hedefimiz Dörtlü Final'de Tekrar Yer Almak"

Turgay Çalatoluk: "Hedefimiz Dörtlü Final\'de Tekrar Yer Almak"

Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerinin geçen sezon olduğu gibi Dörtlü Final organizasyonunda tekrar yer almak olduğunu bildirdi.

26.03.2018 17:00

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIBA Şampiyonlar Ligi  çeyrek final ilk karşılaşmasında 28 Mart Çarşamba günü saat 19.30'da Fransa'nın  Monaco takımını konuk edeceklerini söyledi.
Geçen sezon aynı grupta yer aldıklarını ve Dörtlü Final'in yarı  finalinde eşleştikleri Monaco'yu eleyerek final oynadıklarını aktaran Çataloluk,  "Rakibimiz Monaco çok kuvvetli bir kadroya sahip ve şu ana kadar oldukça  etkileyici bir sezon geçiriyor. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde normal sezon grubunu  lider tamamlayıp, son 16 turunda Polonya temsilcisi Zielona Gora'yı her iki maçta  da yenerek eleme başarısı gösterdiler. Fransa liginde de lider durumda  bulunuyorlar." diye konuştu.
Banvit'in bu sezon genç kadrosuyla her geçen hafta üzerine koyarak  ilerlediğini vurgulayan Çataloluk, "FIBA Şampiyonlar Ligi'nde hedefimiz geçen  sezon olduğu gibi Dörtlü Final organizasyonunda tekrar yer alarak, ülkemizi,  şehrimizi ve kulübümüzü başarıyla temsil etmek olacak." ifadelerini kullandı.
Çataloluk, karşılaşmanın her iki takımın da son dönemdeki form  grafiğine bakarak oldukça dengeli geçmesini beklediğini belirterek, şunları  kaydetti:
"İki maç üzerinden oynanacak ve iki maç sonunda daha iyi averajı  yakalayan takımın tur atlayacağı seride ilk maçın evimizde olmasını avantaja  çevirmek istiyoruz. İki devreli bir maç olarak görebileceğimiz bu eleme  karşılaşmalarında her top ve pozisyon önemli olacağından, konsantrasyonumuzu bir  an bile kaybetmememiz gerekiyor. Burada takımımızın performansı kadar her zaman  yanımızda olan Bandırma seyircisine de büyük iş düşüyor. Çarşamba akşamı salonda  tek bir boş koltuk olmayacağına ve seyircimizin maçın başından sonuna kadar tek  bir sayının dahi önemli olduğu bilinciyle bizi destekleyeceğine yürekten inanıyor  ve herkesi salonumuza davet ediyorum."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Turgay Çalatoluk: 'Hedefimiz Dörtlü Final'de Tekrar Yer Almak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement