Türkeli'de Cumhuriyet'in 100. yıldönümüne özel voleybol turnuvası düzenlendi - Son Dakika
Spor

Türkeli'de Cumhuriyet'in 100. yıldönümüne özel voleybol turnuvası düzenlendi

Türkeli\'de Cumhuriyet\'in 100. yıldönümüne özel voleybol turnuvası düzenlendi

Cumhuriyet'in 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında Türkeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Türkeli İlçe Spor Salonunda gerçekleşen final maçına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı birinci olurken, Türkeli Belediyesi takımı ikinci ve Sağlıkspor takımı üçüncü oldu. Ödül töreninde kupa ve madalyalar, ilçe yöneticileri tarafından takdim edildi.

08.11.2023 18:58  Güncelleme: 18:59

Cumhuriyet'in 100. yıldönümü nedeniyle Türkeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Türkeli İlçe Spor Salonunda, Türkeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkeli Belediyesi takımları arasında oynanan final maçına ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvanın final karşılaşmasını, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, Belediye Başkanı Veysel Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar ve çok sayıda vatandaş takip etti.

Final maçı sonrası birinci olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımına kupa ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Safa Kahraman verirken, ikinci olan Türkeli Belediyesi takımına Belediye Başkanı Veysel Şahin, üçüncü olan Sağlıkspor takımına ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Deniz Çolak kupa ve madalyalarını takdim etti. Turnuvada görev alan hakemlere hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar verdi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkeli'de Cumhuriyet'in 100. yıldönümüne özel voleybol turnuvası düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement