Türkiye Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup’un 25. haftasında lider Tekirdağspor ligde ikinci olan Kocaelispor’u konuk etti.

05.04.2015 19:34

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup'un 25. haftasında lider Tekirdağspor ligde ikinci olan Kocaelispor'u konuk etti. Tekirdağ'da Namık Kemal Stadında oynanan zorlu karşılaşmayı Tekirdağspor, Birol Öztürk'ün 86. dakikada attığı penaltı golüyle 1-0 kazandı. Golden sonra rakip takım Kocaelispor taraftarlarından birinin sahaya inmesiyle ortalık karıştı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı müsabakada Tekirdağspor'un kullandığı penaltının ardından sahaya girmek isteyen Kocaelispor taraftarının sahaya girmek istemesi üzerine polis müdahale etti. İki takım taraftarı birbirlerine taş ve pet şişeler attılar. Bunun önüne geçmek isteyen polis ekipleri Kocaeli taraftarının bulunduğu tribüne girerek biber gazı kullandı ve çıkan arbedeye müdahale etti. Başına taş gelen Kocaelispor taraftarlarından birisi baygınlık geçirdi. Çıkan olaylarda bir emniyet müdürü ile 1 polis memuru yaralandı. Bin polisinin görev aldığı maçta Sakarya, Çanakkale, Edirne ilçelerinden de takviye polis geldi. Polis ekipleri Kocaelispor taraftarına sakinleştiremeyince sert müdahalede bulunda. etti. Olayların ardından polis ekipleri Kocaelispor taraftarını stadın dışarı çıkardı. Çıkan arbede yaralanan biri emniyet müdürü 1 polis olmak üzere iki polis hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olayları çıkaran Kocaelispor taraftarını otobüslerine bindirerek, Tekirdağ il sınırına kadar eşlik edildi.

TEKİRDAĞSPOR SPOR TOTO 3. LİG'DE

Tekirdağspor - Kocaelispor'u yenmesi ile birlikte şampiyonluğu ligin bitimine bir hafta kala ilan ederek Bölgesel Amatör liginden Spor Toto 3. Lig'e çıkmış oldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement