Türkiye Enduro Şampiyonası Final Ayağı Yarışları - Son Dakika
Spor

Türkiye Enduro Şampiyonası Final Ayağı Yarışları

Türkiye Enduro Şampiyonası Final Ayağı Yarışları

Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında bulunan yarışlar, 30 Kasım 1 Aralık'ta Gemlik'te gerçekleştirilecek

13.11.2013 11:37

Türkiye Motosiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan "Türkiye Enduro Şampiyonası"nın son aşaması olan 6. ayak yarışları, 30 Kasım-1 Aralık'ta Gemlik ilçesinde yapılacak.

Federasyonun yönetim kurulu üyeleri Mahmut Nedim Akülke ve Ali Ulusan, Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 6. ve final ayağı yarışlarının 30 Kasım-1 Aralık'ta ilçede gerçekleştirilmesi amacıyla protokol imzalandı. Bu protokol protokol çerçevesinde Gemlik Belediyesi, Şahin Tepesi Radar Yolu'nda ekstrem, motokros ve enduro yarışları için özel parkur hazırlayacak.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, sporun her branşının yapılabildiği Gemlik'i, motor sporları için bir merkez haline getirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Federasyon yetkilileri ile iş birliği içinde önemli ve büyük organizasyonları Gemlik'te gerçekleştirebileceklerini anlatan Yılmaz, 6. ayak yarışları için parkur hazırlıklarına bir an önce başlayacaklarını ifade etti.

Akülke ise Yılmaz'a, ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Enduro Şampiyonası Final Ayağı Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement