Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ilk ayağı yarın İzmir'de başlayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın ilk ayağı yarın İzmir'de başlayacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası\'nın ilk ayağı yarın İzmir\'de başlayacak
 Güncelleme: 

2022 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nda ilk ayak yarışı hafta sonu İzmir'in Bergama ilçesinde gerçekleştirilecek.

2022 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nda ilk ayak yarışı hafta sonu İzmir'in Bergama ilçesinde gerçekleştirilecek.

Bergama Belediyesinin ev sahipliğindeki şampiyona yarın saat 12.30'da Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda verilecek magazin startı ile başlayacak.

İlk gün Kozak Yaylası'ndaki Ekstrem Test Parkuru'nda gerçekleştirilecek sıralama turlarının ardından organizasyon, pazar günkü mücadelelerle tamamlanacak.

Dere ile patikalardan oluşan etaplarda yarışacak katılımcılar, kaya, çamur ve dik rampa geçişleri gibi doğal engellerle mücadele edecek.

Enduro Şampiyonası'nda yarışlar, EnduroGP, E1, E2, E3, EB, EC, gençler, kadınlar ve veteranlar, ATV branşında ise ATVGP, S1, S2 ve İki Çeker sınıflarında yapılacak.

Kaynak: AA

Advertisement