TFF Başkanı Büyükekşi'den futbolseverleri yıkan sözler: Yabancı sayısıyla ilgili bir değişiklik gündemimizde yok - Son Dakika
Spor

TFF Başkanı Büyükekşi'den futbolseverleri yıkan sözler: Yabancı sayısıyla ilgili bir değişiklik gündemimizde yok

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı sınırıyla ilgili bir değişikliğin gündemde olmadığını söyledi. Yabancı sınırının kaldırılmasını isteyen birçok futbolsever, Büyükekşi'nin bu sözleri karşısında hayal kırıklığı yaşadı.

22.12.2022 15:09  Güncelleme: 15:34

Süper Lig'de her zaman tartışma konusu olan yabancı sınırına ilişkin TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, açıklamalarda bulundu.

"GÜNDEMİMİZDE YOK"

Büyükekşi yabancı sınırına ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu anda yabancı sayısıyla ilgili bir değişiklik gündemimizde yok." ifadelerini kullandı.

"HERKES BUNDAN MEMNUN KALDI"

Hakem atamalarıyla ilgili de konuşan Büyükekşi, "Bundan sonra her hafta dijital atama yapılacak. Futbolun marka değerini yükseltmeye çalışıyoruz. Ayın 21'inde bütün başkanları çağırdık. Hangi takımın birbiriyle maçı varsa iki başkan bir araya geldi. Daha önce söylediğimiz gibi kulüp başkanlarıyla birlikte hakem atamasını yaptık. Hangi hakemin neden atandığını, diğerinin neden atanamadığını gösterdik. Herkes de bundan memnun kaldı." dedi.

TFF Başkanı Büyükekşi\'den futbolseverleri yıkan sözler: Yabancı sayısıyla ilgili bir değişiklik gündemimizde yok

Son Dakika Spor TFF Başkanı Büyükekşi'den futbolseverleri yıkan sözler: Yabancı sayısıyla ilgili bir değişiklik gündemimizde yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement