Türkiye Halter Şampiyonası'na Gaziantep Tohm Damga Vurdu - Son Dakika
Spor

Türkiye Halter Şampiyonası'na Gaziantep Tohm Damga Vurdu

Türkiye Halter Şampiyonası\'na Gaziantep Tohm Damga Vurdu

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren halterciler, Eskişehir’de yapılan Türkiye Halter Şampiyonası’nda dereceler alarak memleketlerine döndü.

03.02.2015 17:15

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren halterciler, Eskişehir'de yapılan Türkiye Halter Şampiyonası'nda dereceler alarak memleketlerine döndü.

Türkiye Halter Federasyonu, faaliyet programında yer alan 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Eskişehir'de yapılan Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler Türkiye Halter Şampiyonası'nda derece alan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Gaziantep bölgesi sporcuları aldıkları madalyalar ile Gaziantep'in yüzünü güldürdü.

Dereceye giren sporcular büyük bayanlarda; Duygu Aynacı Türkiye Şampiyonu, Esra Solmaz Türkiye ikincisi, Hilal Yılmaz Türkiye ikincisi, İlknur Akbaş ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Büyük erkeklerde ise; Resul Elvan, Halil İbrahim Turan, Daniyar İsmailov ve Emrah Çalışkan büyük başarı göstererek kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonu oldular. Bunun yanı sıra; Şaban Ayhan, Ahmet Bozan, Turgay Besler ve Emre Büyükünlü Türkiye ikincisi, Bestami Baştuğ, Abdulmuttalip Dökmetaş, Ahmet Duran Oktay, Şevket Kardeş ve Ahmet Eren Karabacak Türkiye üçüncüsü oldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Halter Şampiyonası'na Gaziantep Tohm Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement