Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Spor

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2022'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

22.12.2022 09:05  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2022'ye damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı.

Yılın Fotoğrafları, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan savaş, siyaset, spor, yaşam gibi çeşitli konular ile sıcak gelişmelere ilişkin en etkileyici 85 fotoğrafı arasından seçiliyor.

Her yıl "haber" ve "spor" kategorilerinde yapılan oylamada bu yıl üçüncü kategori olarak "çevre ve yaşam" da yer alıyor.

Maslak'ta Brand & Sport Summit 2022 etkinliğine iştirak eden Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Yılın Fotoğrafları'nı oyladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu BaşkanıKılıç'ın, spor kategorisinde seçimi, Pekin Kış Olimpiyatları'nda Daira Isaeva'nın çektiği "Havalı duruş" isimli, erkekler kayakla atlama fotoğrafı oldu.

Haber kategorisinde, foto muhabiri Evrim Aydın'ın Şehit Teğmen Caner Gönyeli 2022 Arama Kurtarma Devlet Tatbikatı'yla ilgili "Mavi çizgilerimiz var" adlı fotoğrafını seçen Kılıç, çevre ve yaşam kategorisinde ise seçimini, Sercan Küçükşahin'in Kayseri Aksu Vadisi'nde rehberlik yapan bir kişiyi konu alan "Kar tünelleri" fotoğrafından yana kullandı.

"Fotoğraflar hayatı yansıtıyor"

Özellikle spor fotoğrafçılarına çok iş düştüğünü ve kendi branşları hentbolda da çok güzel sahnelerin yakalanabileceğini vurgulayan Kılıç, "İnşallah hentbolda büyük başarılar gelir ve burada hentbol fotoğrafı seçmek bizlere nasip olur." dedi.

Bayraklı bir fotoğraf seçtiğini ve Türk bayrağının hassas noktası olduğunu aktaran Kılıç, "Ben yolda yürürken, arabayla giderken, bayrağımızın dalgalanmasını etrafımdakilere gösteren bir yapıdayım. Her zaman çok hoşuma gidiyor. Bence dalgalanmak en çok bizim bayrağımıza yakışıyor. Görür görmez onu seçtim." diye konuştu.

AA'nın her yıl tekrarlanan etkinliğiyle ilgili de Kılıç, "Güzel bir uygulama. Bir de hayatı yansıtıyor fotoğraflar ve ciddi bir emek, uğraş veriliyor. Önemli bir tecrübenin eseri ortaya çıkan fotoğraflar. Kesinlikle başarılı bir organizasyon olarak görüyorum." ifadelerini kullandı.

AA yılın fotoğrafları oylaması

AA'nın ilk kez 2012'de düzenlediği Yılın Fotoğrafları oylamasına, her yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlar, siyasetçiler, bürokratlar, sporcular ve çok sayıda sanatçı da katılıyor.

Geçen yıl 312 bin 136 kişinin katıldığı Yılın Fotoğrafları oylaması, "yilinfotograflari.aa.com.tr" internet adresinden 16 Ocak 2023 saat 17.00'ye kadar devam edecek.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Kılıç, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement