Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) 3 yabancı oyuncu ile anlaştı.

28.08.2012 19:48

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK) 3 yabancı oyuncu ile anlaştı.

SBK, Meagen Frazze, Chante Black ve Anna Vajda'yı renklerine bağladı. Yabancı oyuncular eylül ayının ilk haftası Samsun'a gelerek idmanlara çıkacak.

Öte yandan SBK, 20-21 Ekim'de başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarını Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüyor.

Başantrenör Zafer Kalaycıoğlu yönetimindeki idmanlara Cansu Arslan, Doğa Comba ve Aygün Ayyıldız'ın yanı sıra yeni transferler Meriç Banu Yenal, Burcu Uzun ve Ece Yeşim Portakal da katıldı.

Takım hakkında bilgi veren SBK Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, "SBK kendi şehrine mal olmuş bir kulüp. Buraya geldiğimiz için hepimiz mutluyuz. Başarı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Burada başkan Ahmet Öztürk kulübü büyük bir özveri ile yürütüyor. Samsun şehrinin şansı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın şehrine sahip çıkmasıdır. Suat Kılıç, spor bakanlığını en iyi şekilde temsil eden kişi olarak her türlü övgüyü hak ediyor. Canik Belediyesi Basketbol takımı da 1. Lig'e çıktı. Şimdiye kadar bayan basketbol takımında aynı şehirden iki takım görmedim. Aynı il ve ilçeden takım olur ama aynı şehir içersinde ilk defa görüyorum. İki takımında 1. Lig'de mücadele etmesi kadar gurur verici bir şey olmaz. Takım olarak bu senede başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Geçen sezon ki başarıda yönetim kurulunun çok emeği var. Biz de bu sene aynı başarıda emeğimizin olacağına inanıyoruz. İnşallah alnımızın akıyla görevimizi yerine getiririz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement