Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kayseri Kaskispor'da genel menajer Ahmet Bozbey, yaklaşık 9 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

01.06.2013 15:20

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kayseri Kaskispor'da genel menajer Ahmet Bozbey, yaklaşık 9 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti.

İstifasını yazılı bir açıklamayla duyuran Bozbey, "Yaklaşık 9 yıldır görev aldığım ve görev süresince bağlı bulunduğum kurumları en doğru ve dürüst bir şekilde temsil ettiğim Kayseri Kaskispor kulübünden ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Bu süre zarfında ekibimizle oluşturduğumuz strateji ve kurumsal kimlik bütün takımlara örnek olacak seviyeye ulaşmıştır. Son 2 senedir bir önceki senenin Avrupa şampiyonlarını yenerek, Avrupa'nın en iyi ikinci takımı unvanını kazanan, Avrupa'da bir daha kırılması zor olan tüm zamanların seyirci rekorunu kıran, Türkiye liginde ise üst sıraların değişmez takımı haline gelen kulübümüz, bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır. Hiçbir kesim tarafından alınan bu başarıların azımsanmayacak seviyede olduğunu üzerine basarak belirtmek isterim. En büyük ümidim bu oluşan 'anlamlı' takımın devamının sağlanacağıdır" ifadelerini kullandı.

Bozbey, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ancak geldiğimiz nokta itibariyle; iş hayatımda yaşadığım yoğunluktan ve özel sebeplerimden dolayı takımıma aynı enerjiyi veremeyeceğimi düşünmekteyim. ve yıllardır her kategorisinde görev yaptığım, kapanma noktasından bu seviyelere gelen, artık bir parçam olan kulübümden biraz uzaklaşmam gerektiğine karar verdim. Bana şimdiye kadar gerekli desteği sağlayan onursal başkanımız Mehmet Özhaseki başta olmak üzere, yönetim kuruluma sonsuz şükranlarımı sunar, yol arkadaşım baş antrenör Ayhan Avcı ve teknik ekibime yeni sezonda üstün başarılar dilerim." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement