Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi

Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi

Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi: 0 Kayseri Gençlerbirliği: 2

03.11.2013 17:02

Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi'nde Kayseri Gençlerbirliği, deplasmanda Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi'ni 2-0 yendi.

Korkut Ata Üniversitesi Stadı'ndaki maçta konuk ekip 19. dakikada Tahibe ve 34. dakikada Şeyma'nın golleriyle sahadan 2-0 ayrıldı.

Maç sonu gazetecilere açıklama yapan Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi antrenörü Veysel Karaca, sezona mağlubiyetle başladıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Kentin kadınlar futbolunda ilk kez lige katıldığını, grupta tecrübeli takımlar olduğunu vurgulayan Karaca, şunları kaydetti:

"Takımımızın zamanla, çalıştıkça daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Transfer konusunda biraz geciktik ama inşallah daha iyi olacağız. Tribünlerde bizi desteklemeye gelen taraftarı görünce mutlu olduk. Kentte iyi bir ortam ve ayrı bir kulvar oluşturulduğuna inanıyorum. Ailelerimizin bizlere destek olmasını bekliyoruz. Futbolu seven kızlarını bize göndersinler."

Karşılaşmayı izleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de kadınlar futbol takımı kuran Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, "Kentte kadın futbol takımı kurulması onların spora teşvik edilmesi adına iyi bir adım oldu. Yetkilileri kutluyorum. İlk maçta mağlup olsalar da ileriki maçlarda başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement