Türkiye Motosiklet Federasyonu (Tmf) Şov Takımı Seçmeleri'nin İkincisini Malatya'da Yapacak - Son Dakika
Spor

Türkiye Motosiklet Federasyonu (Tmf) Şov Takımı Seçmeleri'nin İkincisini Malatya'da Yapacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu (Tmf) Şov Takımı Seçmeleri\'nin İkincisini Malatya\'da Yapacak

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) şov takımı seçmelerinin ikincisi 7-8 Aralık tarihlerinde Malatya'da yapılacak.
TMF Şov takımı seçmelerinin 2.etabı Malatya'da yapılacak.

04.12.2013 14:10

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) şov takımı seçmelerinin ikincisi 7-8 Aralık tarihlerinde Malatya'da yapılacak.

TMF Şov takımı seçmelerinin 2. etabı Malatya'da yapılacak. Seçmeler, 7-8 Aralık tarihlerinde Malatya Belediyesi'nin yanındaki fuar alanında düzenlenecek. Teknik, artistik ve bütünlük olarak vereceği notlarla yetenekli sporcuları İstanbul'daki büyük finale gönderecek olan jüride, TMF Asbaşkanı Ogün Baysan ve TMF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Yavuz Taşkıran'ın yanı sıra seçmelerin yapılacağı kentin önde gelen kişileri jüride yer alacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TMF Asbaşkanı Hamit Dizman, seçmelerin ikinci etabının Malatya'da yapılacağını belirterek, "Seçmeler, 7-8 Aralık tarihlerinde Malatya Belediyesi'nin yanındaki fuar alanında düzenlenecek. Seçmelere katılacak sporcular, TMF'nin resmi sitesindeki kayıt formunu doldurmak ve taahhütnameyi imzalamak zorundalar. Sporcular, gösterilerini yapacakları alanda daha önceden gelip antrenman yapabilirler ve gösteride kullanacakları platformu kurabilirler. Bunun için alanda bulunacak TMF yetkililerine veya görevlilerine önceden haber vermeleri yeterli olacaktır. Seçmelere katılacak sporcular, kendi motorlarıyla gösterilerini yapacaklar. Ayrıca diğer sporcularla da motorunu paylaşabilecekler" dedi.

Seçme kapsamında çeşitli gösterilerin yapılacağını da ifade eden Dizman, "İstanbul'da yapılacak büyük finalde seçmeleri yapan jüriye motosiklet kullanan ünlülerimizden de katılım olacak. Bu arada gelen talep üzerine İstanbul'da finalden bir gün önce İstanbul seçmeleri de yapılacaktır" diye konuştu.

Hamit Dizman, Malatya'daki şov takımı seçmeleri kapsamında, 7 Aralık Cumartesi günü saat 10.00-16.00 arasında antrenman yapılacağını, 8 Aralık Pazar günü 12.00-16.00 arasında seçmelerin gerçekleştirileceğini söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Motosiklet Federasyonu (Tmf) Şov Takımı Seçmeleri'nin İkincisini Malatya'da Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement