Tut İlçesinde Polis Meslek Yüksek Okulu'na Hazırlanan Öğrencilerden 5'i Asil, 2'si Yedek Olarak Sınavı Kazandı - Son Dakika
Spor

Tut İlçesinde Polis Meslek Yüksek Okulu'na Hazırlanan Öğrencilerden 5'i Asil, 2'si Yedek Olarak Sınavı Kazandı

Tut İlçesinde Polis Meslek Yüksek Okulu\'na Hazırlanan Öğrencilerden 5\'i Asil, 2\'si Yedek Olarak Sınavı Kazandı

Adıyaman'ın Tut ilçesinde, Gençlik ve Spor Tut İlçe Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarıyla Polis Meslek Yüksek Okulu'na hazırlanan 10 öğrenciden 5'i asil, 2'si yedek olarak sınavı kazandı. Öğrenciler, sınava hazırlık sürecinde Gençlik ve Spor Tut İlçe Müdürü Hakan Leblebici tarafından desteklendi ve sınavı başarıyla tamamladı. Kazanan öğrenciler, Tut İlçe Emniyet Amiri Komiser Ömer Koçyiğit'i ziyaret ederek kendilerini sınava hazırlayan Hakan Leblebici'ye teşekkür etti.

20.09.2023 12:55

Adıyaman'ın Tut ilçesinde, Polis Meslek Yüksek Okulu'na (PMYO) hazırlanan 10 kişiden 5'i asil, 2 kişi ise yedek listeden sınavı kazandı.

Gençlik ve Spor Tut İlçe Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarıyla Polis Meslek Yüksek Okulu'na hazırlanan 10 kişiden 5'i asil, 2'si yedek olarak sınavı kazandı.

Öğrenciler, Gençlik ve Spor Tut İlçe Müdürü Hakan Leblebici tarafından sınava hazırlatıldı. İki ay boyunca parkur çalışması yapan öğrenciler, bir ay önce Gaziantep'te sınava girdi.

Sınavı kazanan öğrenciler beraberinde Hakan Leblebici ile birlikte Tut İlçe Emniyet Amiri Komiser Ömer Koçyiğit'i ziyaret etti.

Öğrenciler kendilerini sınava hazırlayan Hakan Leblebici'ye emekleri için teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tut İlçesinde Polis Meslek Yüksek Okulu'na Hazırlanan Öğrencilerden 5'i Asil, 2'si Yedek Olarak Sınavı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement