Tvf Pro Beach Tour Türkiye Kupası - Son Dakika
Spor

Tvf Pro Beach Tour Türkiye Kupası

Bayanlarda, Lion Club Energy Drink takımı, erkeklerde ise Nuri Şahin, Hakan Gögtepe ikilisi, "TVF Pro Beach Tour" serisinin Fethiye etabını lider tamamladı.

09.06.2013 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen "TVF Pro Beach Tour" Türkiye Kupası'nın üçüncü etabı Fethiye'de tamamlandı.

Fethiye Belediyesi Plaj Sporları Tesisleri'nde gerçekleştirilen karşılaşmaların bayanlar finalinde, Lion Club Energy Drink takımı ile Gizem Giraygil ve Burcu Atasoy çifti karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Lion Club Energy Drink takımı, "TVF Pro Beach Tour" serisinin Fethiye etabını lider tamamladı.

Bayanlarda üçüncülük maçında ise CSU Resita takımı ile Burcu Başer ve Pınar Özkan ikilisi karşılaştı. Maçı 2-0 kazanan CSU Resita takımı turnuvayı üçüncü sırada bitirdi.

Erkekler finalinde Nuri Şahin, Hakan Gögtepe ikilisi ile Volkan Gögtepe, Adem Mert çifti karşılaştı. Rakiplerini 2-0 yenen Nuri-Hakan ikilisi, serinin Fethiye etabını lider bitirdi. Erkeklerde üçüncülüğü ise Emir Akdoğan, İbrahim Akşeker ikilisini 2-0 mağlup eden İsmail Dericioğlu ve Engin Özbek çifti kazandı.

TVF Plaj Voleybolu Ligi Organizasyon Direktörü Oğuz Değirmenci, gazetecilere yaptığı açıklamada, TVF Pro Beach Tour"un Fethiye'deki üçüncü etabının çok heyecanlı geçtiğini söyledi. Maçlara katılan 36 sporcunun birbirinden güzel karşılaşmalar çıkardığını ifade eden Değirmenci, "Karşılaşmalarda harika bir seyirci vardı. Çok heyecanlı maçlar oldu. Seyirciden o tepkiyi görmek bize heyecan verdi" dedi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tvf Pro Beach Tour Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement