UEFA, F.enerbahçe'nin tepki gösterdiği Halis Özkahya'ya kritik maçı verdi - Son Dakika
Spor

UEFA, F.enerbahçe'nin tepki gösterdiği Halis Özkahya'ya kritik maçı verdi

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Rennes - Tottenham karşılaşmasını yönetecek. Halis Özkahya, Fenerbahçe-Sivasspor maçındaki yönetimi sebebiyle Sarı-Lacivertliler'den büyük tepki almıştı.

14.09.2021 13:39  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk hakemler UEFA'da önemli görevler alıyor. Halis Özkahya, Konferans Ligi'nde perşembe günü oynanacak Rennes- Tottenham maçında görev aldı.

Fransa'nın Rennes şehrinde Roazhon Park'ta oynanacak müsabakada Özkahya'nın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Ali Saygın Ögel üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Alper Ulusoy yapacak.

UEFA, F.Bahçe'nin tepki gösterdiği Halis Özkahya'ya dev maça atadı

"FENERBAHÇE MAÇLARINDAKİ TUTUMU"

Fenerbahçe önceki gün yaptığı açıklamada Halis Özkahya'yı hedef almıştı. Özkahya'ya yönelik resmi siteden yapılan paylaşımda, "Hakem Halis Özkahya'nın, Fenerbahçe maçlarındaki genel tutumu ve yaklaşımından bağımsız olarak takımımızın son karşılaşmasında rakip oyuncuların maç boyunca oyunu soğutmaya yönelik davranışlarına sahada hiçbir müdahalede bulunmaması ve maçın kritik anlarında verdiği/ vermediği kararları, adalet bekleyenlerin takdirine bırakıyoruz" ifadeleri yer aldı.

UEFA, F.enerbahçe\'nin tepki gösterdiği Halis Özkahya\'ya kritik maçı verdi

Son Dakika Spor UEFA, F.enerbahçe'nin tepki gösterdiği Halis Özkahya'ya kritik maçı verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Turgut AYÇETİN: Fener kaybettiği her puandan sonra hakemlere tepki gösterir rakibi suçlar vs. vs. vs... Ama mesela hiç kimse serdar aziz in bu kadar çirkef oyundan sonra oyunda doksan dakika nasıl kaldığını sorgulamaz. Önceki sezon Caner in yerde yatan rakibine üç kez tekme salladığı maçta rakibin çok sert oynadığı yönünde iddiaları kimse yuhlamaz. Eee haliyle fener bu, kaybettiği her puanı başkalarına bağlayacak ki yönetim ve başkan yerinde rahat etsin 1 8 Yanıtla
  • Orhan Bolat: Şimdi bu zat Fenerbahçe düşmanı rennes yada tottenham düşmanı değilki. Burada hata yaparsa ödül veriyorlar orada yapsında görelim. Bi daha maç alamaz. 2 0 Yanıtla

Advertisement