Ukrayna'daki futbol kulüplerinin altyapısından 12 sporcu Kayseri'ye geldi - Son Dakika
Spor

Ukrayna'daki futbol kulüplerinin altyapısından 12 sporcu Kayseri'ye geldi

Ukrayna\'daki futbol kulüplerinin altyapısından 12 sporcu Kayseri\'ye geldi

Ukrayna'da futbol takımlarının altyapılarında forma giyen 12 sporcu, Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle yaşadıkları şehirlerden ayrılarak Kulüpler Birliği Vakfı organizasyonunda Kayseri'ye geldi.

01.04.2022 10:57  Güncelleme: 11:00

Ukrayna'da futbol takımlarının altyapılarında forma giyen 12 sporcu, Ukrayna- Rusya savaşı nedeniyle yaşadıkları şehirlerden ayrılarak Kulüpler Birliği Vakfı organizasyonunda Kayseri'ye geldi.

Yukatel Kayserispor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ukrayna'da savaşın ağır geçtiği bölgelerden Türkiye'ye gelen 12 çocuk ve bir ebeveynin kulüp tesislerinde ağırlandığı belirtildi.

Açıklamada, Ukrayna'daki şartların bir an önce normale dönmesi ve sporcu çocukların bu travmatik dönemden kısa sürede kurtulması temenni edilerek, "Burada bizimle kalmak istedikleri takdirde Yukatel Kayserispor Kulübü olarak her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isteriz." ifadesi aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ukrayna'daki futbol kulüplerinin altyapısından 12 sporcu Kayseri'ye geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement