Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası Samsun'da Buluşuyor - Son Dakika
Spor

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası Samsun'da Buluşuyor

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası Samsun\'da Buluşuyor

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası, yarın Samsun'un ev sahipliğinde başlayacak.

29.01.2016 15:56

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası, yarın Samsun'un ev sahipliğinde başlayacak.

Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası yarın Samsun'un ev sahipliğinde start alacak. 30 Ocak - 6 Şubat 2016 tarihleri arasında 2 farklı kıtadan 12 takımın Canik İlçesi'ndeki Atatürk ve İlkadım İlçesi'ndeki Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda mücadele edeceği turnuva öncesi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile Basketbol İl Temsilcisi Ali Kemal Çimagil, özel bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşma yapan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, turnuvanın Samsun'da ilk kez yapılacağını belirterek, "16 yaş grubunda yapılacak olan bu organizasyon dünyanın en büyük özel organizasyonudur. Bu turnuvalar, geleceğin yıldızlarını görmek için çok önemlidir. Bu turnuvada oynayan bazı oyuncuları önümüzdeki yıllar içerisinde gerek NBA'da gerekse Euro League'de seyretme şansına sahip olacağız. Ayrıca turnuvaya da 12 Dev Adam Spor Okulları'ndan 80'e yakın antrenörde katılacak. Basketbol resitalini tüm basketbol severler Samsun'da canlı olarak seyredebilecekler. Samsun halkını bu zevkli maçları kesinlikle izlemeye davet ediyorum" dedi.

Toplantı da ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve Basketbol İl Temsilcisi Ali Kemal Çimagil'de birer kısa konuşma yaptı. Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası U15 Yıldız Erkek Türkiye takımı B Grubu'nda, Arjantin, Fransa, Karadağ, Sırbistan ve Ukrayna ile karşılaşırken U16 Yıldız Erkek Türkiye takımı A Grubu'nda ise Almanya, Bulgaristan, Letonya, Litvanya ve Slovenya ile karşılaşacak. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası Samsun'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement