Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği maçları Elazığ'da - Son Dakika
Spor

Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği maçları Elazığ'da

Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği maçları Elazığ\'da

Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacak.

18.03.2022 14:39  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacak.

Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği müsabakaları Elazığ'da düzenlenecek. 21 Martta gerçekleştirilecek olan açılış programı ile resmen başlayacak olan organizasyonda Fırat Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Voleybol takımları mücadele edecek.

25 Martta sona erecek olan şampiyonada 1. olan takım Süper Lige terfi maçlarında mücadele etmeye hak kazanacak. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği maçları Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement