Ünlü Boksör Floyd Mayweather, Dışarı Çıkarken Yanına Çanta Dolusu Para Alıyor - Son Dakika
Spor

Ünlü Boksör Floyd Mayweather, Dışarı Çıkarken Yanına Çanta Dolusu Para Alıyor

Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather'in eğlenmek için dışarı çıkarken yanına çanta dolusu para alması ve giydiği ayakkabıları sadece 1 kez kullanması "yok artık" dedirtti.

04.03.2017 09:35  Güncelleme: 09:39

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörleri arasında yer alan ve toplam serveti 1 milyar doları aşan ABD'li boksör Floyd Mayweather'ın 'lüks' tutkusu inanılmaz boyutlarda...

Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip olan ABD'li boksör Floyd Mayweather ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını yalnızca bir kez giyiyor. Sadece iç çamaşırlarına ayda 6 bin 500 dolar harcıyor.

LÜKS ARABALARA BAYILIYOR

Floyd Mayweather en çok parayı lüks otomobillere harcıyor. Şu anda garajında toplam değeri 50 milyon doları aşan 88 adet lüks otomobil bulunuyor. Mayweather aynı arabanın beğendiği bir kaç rengini alıyor. Gece dışarı çıktığında eğlenceye 1 milyon dolar para harcayabiliyor... Bir tabak yemeğinin maliyeti bin doları bulabiliyor...

Floyd Mayweather milyonlarca dolar değerindeki otomobillerinin ve uçağının fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.

Öte yandan Mayweather, eğlenmek için dışarı çıkarken yanına çanta dolusu para alıyor.

Ünlü Boksör Floyd Mayweather, Dışarı Çıkarken Yanına Çanta Dolusu Para Alıyor

Son Dakika Spor Ünlü Boksör Floyd Mayweather, Dışarı Çıkarken Yanına Çanta Dolusu Para Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement