Ünlü Futbolcunun Transferinde Uyuşturucu Kartelinin Etkisi Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Ünlü Futbolcunun Transferinde Uyuşturucu Kartelinin Etkisi Ortaya Çıktı

2016 Şubat ayında 42 milyon Euro'ya Çin'in Guangzhou Evergrande takımına satılan Jackson Martinez'in 2012'de Porto'ya transferinde bir uyuşturucu kartelinin parmağı olduğu ortaya çıktı.

17.03.2016 09:05  Güncelleme: 09:11

Geçtiğimiz şubat ayında 42 milyon Euro'ya Çin'in Guangzhou Evergrande takımına satılarak '2016'nın en pahalı transferi' unvanını alan Jackson Martinez hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Jackson Martinez'in Porto'ya transferinde uyuşturucu kartelinin parmağı olduğu öğrenildi.

TRANSFERİNDE UYUŞTURUCU KARTELİ ETKİLİ!

Porto'dan Atletico Madrid'e, oradan da Çin'e transfer olan Jackson Martinez için şok bir iddia ortaya atıldı. Aristegui Noticias'ın haberine göre 2012'de Porto'ya transfer olan Jackson Martinez ve Hector Quiñones'in transferinde bir uyuşturucu kartelinin parmağı olduğu ortaya çıktı.


PORTO'NUN KARTELLE İLİŞKİSİ

Juarez Karteli'nin bir temsilcisi olan Rodolfo Davila Cordoba'nın, kara para aklamaktan hüküm giydiği ve Meksika hükümeti tarafından Cordoba'nın, kartelin Kolombiya ile bağlantısını gerçekleştiren isim olduğu açıklandı. Aristegui Noticias Gazetesi ise Porto'nun 2012-2013'te yaptığı finansal açıklamalarında, kartelle ve Cordoba ile bağlantısı olan Grupo Comercializador Conclave şirketinin adını geçirdiğini saptadı.

3 TRANSFER GERÇEKLEŞMİŞTİ

O dönem Porto'da Jackson Martinez, Diego Reyes ve Hector Quinones transferleri gerçekleşmişti.

(Kaynak: Goal)

Ünlü Futbolcunun Transferinde Uyuşturucu Kartelinin Etkisi Ortaya Çıktı

Son Dakika Spor Ünlü Futbolcunun Transferinde Uyuşturucu Kartelinin Etkisi Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement