Ünyespor, 6 Takviye ile Kampa Gidiyor - Son Dakika
Spor

Ünyespor, 6 Takviye ile Kampa Gidiyor

Ünyespor, 6 Takviye ile Kampa Gidiyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ünyespor, 2.yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacak.

04.01.2013 15:02

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ünyespor, 2. yarı hazırlıklarını Antalya'da yapacak. Kadrosunda bulunan 4 futbolcu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, 6 yeni isimle prensip anlaşması yaptı.

İlk yarıyı 14 puanla 16. sırada tamamlayan 2. Lig Kırmızı grup takımlarından Ünyespor, ikinci yarıya Antalya Belek Atlantis Otel'de 12 gün kamp yaparak hazırlanacak. İkinci yarı hazırlıkları öncesinde kamp kadrosunu büyük oranda belirleyen yeşil-beyazlılar, 4 oyuncu ile yollarını ayırırken, 3 futbolcusunu da kiralık olarak başka kulüplere vermeyi planlıyor. İkinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmeyi planlayan Ünyespor, 6 yeni isimle prensip anlaşması yaparak bu futbolcuları kamp kadrosuna dahil etti.

İkinci yarı hazırlıkları ve kamp programına ilişkin açıklamalarda bulunan Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, "Ünyespor 2012-2013 sezonu 1. devresinde arzu ettiğimiz yerde ligi bitirememiştir. Bu itibarda bulunduğumuz yer noktasında yönetim kurulumuz ve hocalarımızla görüşerek birtakım kararlar aldık. Bu kararları da sizlerle paylaşmaktayız. Ünyespor Kulübümüz 04 Ocak 2013 itibariyle Antalya Belek Atlantis Otel'de 12 günlük bir kamp programı için yola çıkacaktır. Kamp dönemi içerisinde ve 2. devrede düşünmediğimiz oyuncularımızı hocamızın da verdiği rapor doğrultusunda Mehmet Toşak, Mikail Üzümcü, Uğurtan Cepni ve Muzaffer Taşkın'a kendilerine kulüp bulmaları için haberdar ettik. Bu oyuncularımızı kamp kadrosundan çıkardık. Bunların arasından Muzaffer Taşkın dün itibariyle kulübümüzden ayrıldı, kendisine kulüp buldu şuanda 2. Lig takımlarından biriyle anlaştığını öğrendik" dedi.

Alt yapıdan yetişen ve A takıma dahil ettikleri ve zaman zaman şans verilen 3 futbolcularını da kiralamayı planladıklarını belirten Başkan Şahin, "Samet Nazlı, Burak Öztürk, ve Ömer Şanlı'yı da kiralık vermek üzere başka kulüplerle görüşmelerimiz var. Bunun yanı sıra 2. yarıya güçlü bir kadro ile girmek için transfer görüşmelerimiz devam ediyor. 6 futbolcu ile prensipte anlaşarak kamp kadrosuna dahil ettik. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Kızılcahamam'dan sağ bek oyuncusu Cem Atan,

yine sağ bek mevkiinde oynayan Ofspor futbolcusu Can Ulun, Bandırmaspor'dan Ersin Şahin,

Kızılcahamam'dan forvet oyuncusu Ömer Yavuz,

Ofspor'dan Stoper Güray ve Maraşspor'dan forvet Şadi Çolak ile prensip anlaşması yaptık ve bu futbolcuları kamp kadrosuna dahil ettik" diye konuştu.

Bir de orta saha oyuncusu ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Başkan İrfan Şahin, ayrıca bu yıl sezon başında kamp kadrosunda yer alan ancak daha sonra kamptan ayrılan İbrahim Karayiğit ile görüştüklerini ve kampa davet ettiklerini ve kalecilerle birlikte kamp kadrosunun 28 kişiden oluştuğunu sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor, 6 Takviye ile Kampa Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement