Ünyespor'da İki İmza - Son Dakika
Spor

Ünyespor'da İki İmza

Ünyespor\'da İki İmza

Ünyespor, Polatlı Bugsaşspor'da sağ bek Süleyman Baykuş ve Keçiören'den sol bek oyuncusu Hurşit Taşçı ile sözleşme imzaladı.

01.07.2013 20:05  Güncelleme: 20:10

Spor Toto 3. Lig takımlarından Ünyespor, Polatlı Bugsaşspor'da sağ bek Süleyman Baykuş ve Keçiören'den sol bek oyuncusu Hurşit Taşçı ile sözleşme imzaladı.

Polatlı Bugsaşspor'da Süleyman Baykuş, Keçiören'den de Hurşit Taşçı'ya imza attıran Ünyespor'da dış transferde imza atan futbolcu sayısı üç oldu. Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, "2013-2014 futbol sezonu öncesinde dış transferde Polatlı Bugsaşspor'da Süleyman Baykuş ile Keçiören'den de Hurşit Taşçıyla sözleşme imzalıyoruz. Arkadaşlarımızı Ünyespor camiasına bu imzalarla dahil etmiş bulunuyoruz. Önümüzde ki futbol sezonunda hedefe oynayan takımımız içerisinde takımın birer parçası olacaklar. Kardeşlerimize hayırlı olsun diyorum. Önümüzdeki birkaç gün içinde yine ön görüşme yaptığımız oyunculara imza attıracağız" dedi.

Başkan Şahin, dış transferin yanı sıra iç transferde de görüşmelerin sürdüğünü belirterek, hafta içinde iç transferi de sonuçlandıracaklarını söyledi.

Yeni sezonda Ünyespor forması giyecek olan Süleyman Baykuş, "Ünyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Bu takıma şampiyonluk yaşatmak için geldik. İnşallah bizde bu şehirde şampiyonluğu tadacağız" dedi.

Keçiörenspor'dan transfer edilen Hurşit Taşçı ise, "Ünyespor'da yönetim ve camia olarak tek hedef şampiyonluk. Biz de şampiyonluğun bir parçası olmak için buraya geldik. Şampiyonluğu tüm taraftara ve halka tattıracağız. Hep birlikte bu mutluluğu yaşayacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor'da İki İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement