Usain Bolt Milli Takım Yolunda - Son Dakika
Spor

Usain Bolt Milli Takım Yolunda

Usain Bolt Milli Takım Yolunda

Jamaika Milli Takımının Alman Teknik Direktörü Winfried Schäfer, dünyaca ünlü sprinter Usain Bolt'un, futbola büyük ilgi duyduğunu söyledi.

14.03.2014 11:10  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

100 metre dünya rekortmeni Jamaikalı atlet Usain Bolt, Jamaika Milli Takımı'nın Alman hocası Winfried Schäfer'in yaptığı açıklamaya göre 2016 Rio de Janeiro Olimpiyatları'ndan sonra futbolda şansını deneyebilir.

64 yaşındaki teknik adamın yaptığı açıklamaya göre, futbola olan sevgisi büyük olan ve geçtiğimiz yıl Manchester United antrenmanlara katılan Bolt'un bu konudaki planları hiç de yabana atılacak cinsten değil. Daha önce, 2017'de Londra'da düzenlenecek Dünya Atletizm Şampiyonası'ndan sonra futbolda şansını denemek istediğini belirten 27 yaşındaki atlet, bu planı ciddi olarak düşünüyor. "Umarım ülkesi için futbol sahasına da çıkar, çünkü ondan harika bir oyuncu yaratabiliriz" diye konuşan Schäfer olimpiyat oyunları sonrası Bolt'a kapılarının açık olduğunu belirtti.

9.58 saniyelik derecesiyle 100 metrede dünya rekorunu elinde bulunduran Bolt da konuyla ilgili olarak "Belki bir Cristiano Ronaldo olamam, ama yeteneksiz olduğumu da söyleyemem" açıklamasını yapmıştı. Alman hoca da "Eğer kendisi olumlu karar verirse ve o sırada milli takımın başında hala ben olursam, futbol sahasında da harikalar" yaratabilir diyerek Bolt'u doğrular nitelikte konuşuyor.

Bolt ayrıca kendisine ait Instagram hesabından Schäfer'in "Jamaican Star" gazetesine verdiği röportajın fotoğrafını koyarak altına "Neden olmasın? notu düştü.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Usain Bolt Milli Takım Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement