Van Gaal: Van Persie ile Falcao Birlikte Oynayabilir - Son Dakika
Spor

Van Gaal: Van Persie ile Falcao Birlikte Oynayabilir

Van Gaal: Van Persie ile Falcao Birlikte Oynayabilir

Transferin son gününde kiralanan Kolombiyalı futbolcuyu takıma adapte etmek isteyen Van Gaal, Robin van Persie'den de vazgeçmeyi düşünmüyor.

20.09.2014 15:16

Manchester United'ın teknik patronu Louis van Gaal, Radamel Falcao ile Robin van Persie ikilisini hucüm hattında birlikte oynatmayı planlıyor.

Açıklamalarda bulunan Gaal, "Falcao'nun Robin ile forma mücadelesine gireceğini düşünmüyorum. Falcao da Robin van Persie de çok iyi futbolcular. Bu ikilinin yanı sıra Rooney, Adnan Januzaj ve James Wilson var. Toplamda 5 forvetim var ve karar vermek zorundayım. Taktiğe göre Falcao ile Persie'yi aynı anda oynatabilirim." şeklinde konuştu.

Januzaj'ın yetenekli olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, "Takımda çok önemli yıldızlar Januzaj kesinlikle çok iyi çalışmalı. Sahaya 15 kişi süremeyeceğime göre kalan diğer forvetler ellerinden geleni yapmak zorunda." dedi.

Bazı maçlara göre sistem değişikliğine gideceğini söyleyen Gaal, 4-3-3 taktiğiyle daha çok forvetini sahada tutabileceğini de sözlerine ekledi.

Hollandalı teknik adam sakatlıkları bulunan Chris Smalling ile Luke Shaw'ın oynayabilece duruma geldiklerini ifade etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Van Gaal: Van Persie ile Falcao Birlikte Oynayabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement