Vedat Muriqi koronavirüse yakalandı! Ekim ayının ortasına kadar oynayamayacak - Son Dakika
Spor

Vedat Muriqi koronavirüse yakalandı! Ekim ayının ortasına kadar oynayamayacak

Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Lazio sonucun pozitif olduğunu doğrularken Kosovalı golcü Ekim ayının ortasına kadar forma giyemeyecek.

21.09.2020 11:08  Güncelleme: 14:21

Fenerbahçe'den İtalya Ligi Serie A ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, koronavirüs yakalandı.

İtalyan basını, Lazio Kulübü'nün Vedat Muriqi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını doğruladığını duyurdu.

Lazio'ya transferi için evrak işlemlerini tamamlamak üzere Türkiye'ye dönen Vedat Muriqi'nin Kovid-19'a yakalandığı belirtildi.

Türkiye'de karantinada kalacak olan Vedat Muriqi'nin herhangi bir belirti göstermediği ancak yapılan testin sonucunun pozitif çıktığı vurgulandı.

DÜĞÜNDEN SONRA NEGATİFTİ

Bu arada İtalyan basını, geçen hafta kız kardeşinin Kosova'daki düğününden dönen Vedat Muriqi'nin İtalya'da yapılan testinin sonucunun negatif çıktığını duyurdu.

"EKİM ORTASINA KADAR OYNAMAZ"

Öte yandan teknik direktöre Simeone Inzaghi'nin 26 yaşındaki golcüden Ekim ayının ortasına kadar yararlanamayacağı öne sürüldü.

Lazio ile çalışma fırsatı henüz olmayan ve koronavirüs nedeniyle karantinada kalacak Vedat Muriqi, Ekim ayının ortasına kadar forma giyememesi halinde Cagliari, Atalanta ve Inter maçlarını kaçırmış olacak. Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Vedat Muriqi, 17 Ekim'deki Sampdoria, 25 Ekim'deki Bologna maçlarında oynayabilecek.

Vedat Muriqi koronavirüse yakalandı! Ekim ayının ortasına kadar oynayamayacak

Son Dakika Spor Vedat Muriqi koronavirüse yakalandı! Ekim ayının ortasına kadar oynayamayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • helal : elif elmastan sonra 2.ci kazık italyanlara tebrik ediyorm 14 3 Yanıtla
    Helale cevap: Bu adam kesinlikle kazık değil.Ersun yanaldan dolayı kendini iyice gösteremidiğine eminim.İyi bir teknik direktörle çok iyi oynayacağına inanıyorum 2 2
  • helal: görürsün ilerde kiralanır bir takıma yetenegi kısıtlı rizeye benzemez italya bu lafımı kaydet ilerde cevap atarsın 6 1 Yanıtla
  • 03: ali koçun limit için oynadığı oyun 2 3 Yanıtla
  • helal e cevap: dediğin gibi kazık olsaydı napoli elifle sözleşme uzatmazdı hatırladıgım kadarıyla 2024 2025 sezonuna kadar 0 0 Yanıtla

Advertisement