Vitor Pereira'ya Sansür - Son Dakika
Spor

Vitor Pereira'ya Sansür

Akhisar beraberliği sonrası konuşan Vitor Pereira, gazetecilerin yalnızca 1 sorusuna yanıt verebildi. Ardından Sarı Lacivertliler'in iletişim direktörü toplantının sona erdiğini açıkladı.

05.10.2015 08:23

Sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de taşları yerinden oynatırken, teknik direktör Vitor Pereira'nın yayıncı kuruluşa yaptığı maç değerlendirmesinin ardından girdiği basın odasında sadece tek bir soruya cevap verebildi. İletişim sorumlusu Fatih Demirkol "Zaman doldu" deyip toplantıyı sonlandırdı.

TOPLANTI KISA SÜRDÜ

Teknik direktör Vitor Pereira, tek soruya uzun cevap verince basın toplantında başka soru alınmadı. Portekizli teknik adamın basın toplantısı daha önceki toplantılara göre kısa sürmesi dikkati çekti. Akhisar Belediyespor beraberliği sonrası basın toplantısında konuşan Vitor Pereira, gazetecilerin yalnızca 1 sorusuna yanıt verebildi. Ardından Sarı Lacivertliler'in iletişim direktörü Fatih Demirkol toplantının sona erdiğini açıkladı.

PEREIRA'YA KİM SANSÜR UYGULADI

Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, federasyon temsilcisinin sürenin dolduğu yönünde uyarıda bulunması nedeniyle basın toplantısının bitirildiğini iddia ederken, teknik direktör Pereira basın odasından çıktıktan sonra federasyon yetkilisi ise böyle bir uyarının yapılmadığını ve toplantıyla ilgili herhangi bir süre kısıtlaması olmadığını söyledi.

Vitor Pereira\'ya Sansür
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Vitor Pereira'ya Sansür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kamil tekin: kesin aziz dir 17 4 Yanıtla
  • ultrAs: Bosuna demiyoruz; NKFVAS ! 5 2 Yanıtla
    :): ne kadar fenerli varsa seninkini 1 3
  • taraftar: Haklilar çünkü mal bu 4 1 Yanıtla

Advertisement