Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika
Spor

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi

Belediye Plevnespor, Arslan Ekşi ve Ali Samet İçmeğiz'i kadrosuna kattı

24.07.2013 17:32

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nden çekilen Greenwich Saat TED Kolejliler'in yerine lige davet edilen Tokat Belediye Plevnespor'un, Arslan Ekşi ve Ali Samet İçmeğiz ile sözleşme imzaladığı bildirildi.

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Asbaşkanı Sami Dutoğlu, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında, geçen sezon 2. Lig'de güzel bir mücadele verdiklerini belirterek, "Acıbadem Erkekler Ligi'ndeki bir takımın ligden çekilmesiyle bize yükselme hakkı verildi. Biz de bu hakkı değerlendirdik" diye konuştu.

Tokat'ı voleybolda en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini dile getiren Dutoğlu, transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi. Antrenör Hüseyin Özcoşan ile sözleşme yenilediklerini belirten Dutoğlu, bir dönem Belediye Plevnespor'da forma giyen Arslan Ekşi ve Ali Samet İçmeğiz ile sözleşme imzaladıklarını, transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Sezai Işkın ise iş adamlarından takıma sponspor olmalarını beklediklerini belirterek, "Belediye Plevnespor, her ne kadar belediyenin takımı olarak gözükse de aslında Tokat halkının takımı. Amacımız, bu işi en iyi şekilde devam ettirip, yüzümüzün akıyla, ligdeki yerimizi korumak olacak. Tokat halkı, Acıbadem Erkekler Ligi'ne çıkan takımımıza destek olsun, sahip çıksın istiyoruz" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Acıbadem Erkekler Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement