Tarihi final sonrası ilginç anlar! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem büyük şok yaşadı - Son Dakika
Spor

Tarihi final sonrası ilginç anlar! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem büyük şok yaşadı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Çin'i yenerek FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olmasının ardından büyük bir skandala imza atıldı. FIVB 1. Asbaşkanı, takım saha içinde sevinirken kupayı götürüp kaptan Eda Erdem'e verdi. Erdem'in büyük şok yaşadığı yüzünden belli olurken, yaşananların sebebini anlamaya çalıştı. Daha sonra ay-yıldızlılar için platform kuruldu ve kupa törenle birlikte yeniden verildi.

17.07.2023 08:27  Güncelleme: 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIVB Voleybol Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ilk etapta tören yapılmadan kupa verilmesi büyük tepki çekti. FIVB 1. Asbaşkanı, maç biter bitmez kupayı adeta kaptan Eda Erdem'in eline tutuştururken, Erdem büyük şaşkınlık yaşadı. Organizasyon daha sonra ay-yıldızlılar için bir platform kurdu ve kupa bir törenle millilere verildi.

EDA ERDEM BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

Kaptan Eda Erdem kupanın maç sonu hemen verilmesinin ardından büyük şok yaşadı ve gözleriyle yetkili birini aradı. Televizyon başındakiler de kupanın apar topar verilmesinin anlamlandıramazken, ay-yıldızlı ekip için daha sonra kupa töreni düzenlendi. Sosyal medyada kupanın maç sonu verilmesine tepki gösterildi.

Tarihi final sonrası büyük skandal! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem şoke oldu
Tarihi final sonrası ilginç anlar! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem büyük şok yaşadı

Son Dakika Spor Tarihi final sonrası ilginç anlar! Kupa eline tutuşturulan Eda Erdem büyük şok yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gokhan Turan: Kupayı verenin işi çıkmış herhalde. Sahanın ortasında şampiyonluğu kutlayan voleybolcularımıza siyah bir kutu verip gitti. Herkes sonradan kupa olduğunu anladı. Büyük saygısızlık.... 134 1 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Ne bu böyle alın kupanızı çekin gidin der gibi hazmedemediler sultanlarımızın ellerine kollarına sağlık alayına vurdular smaçı 58 2 Yanıtla
  • Cihangir Reyhan: Türkün yaptığı her şey zorlarına gidiyor. Helal olsun sulatanlara. 45 2 Yanıtla
  • Murat Ertoprak: Hazmedemiyorlar saygısızlar 37 1 Yanıtla
  • Mustafa Akça: Parkta haşlanmış mısır ?? bile böyle verilmez insana 22 0 Yanıtla

Advertisement