Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Son Dakika
Spor

Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol turnuvasının şampiyonu Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

18.05.2017 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol turnuvasının şampiyonu Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği okullararası voleybol turnuvası Recep Gürbüz Kapalı spor salonunda sona erdi. Büyük beğeni toplayan öğretmenler arası voleybol turnuvası 25 okuldan 250 öğretmenin çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda yaklaşık 1 ay boyunca devam eden müsabakalara sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanın finali Yelten Dallar Ortaokulu ile Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları arasında oynandı. Zevkli geçen maçta Yelten Dallar Ortaokulu ile karşılaşan Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçı 3-1 kazandı.

Final maçı müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada birinci olan Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin şampiyonluk kupasını Hayırsever Erol Memioğlu verirken, ikinci olan yelten Dallar Ortaokulunun kupasını Akdeniz Sıhhi Tesisatın sahibi İbrahim Şevik, üçüncü olan İmam Hatip Ortaokulunun kupasını AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, dördüncü olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kupasını Gençlik hizmetleri ilçe Müdürü Ahmet Tunç verdi.

Turnuva, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Mesude-Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement