Yalçın Karadeniz Yeniden Başkan Oldu - Son Dakika
Spor

Yalçın Karadeniz Yeniden Başkan Oldu

Yalçın Karadeniz Yeniden Başkan Oldu

Beşiktaş Divan Başkanlık Kurulu seçiminde Yalçın Karadeniz, üçüncü kez başkanlığa seçildi.

07.07.2013 19:29

Beşiktaş Divan Başkanlık Kurulu seçiminde Yalçın Karadeniz, üçüncü kez başkanlığa seçildi. Divan Başkanlık Kurulu seçiminde Affan Keçeci 236 oy alırken Yalçın Karadeniz 408 oy alarak 2013-2016 dönemi Divan Başkanlık Kurulu Başkanı seçildi.

Beşiktaş'ın 2013-2016 dönemi Divan Başkanlık Kurulu seçimi Ceylan InterContinental Otel'de yapıldı. Yalçın Karadeniz ve Affan Keçeci'nin yarıştığı seçimde saat 17.00'ye kadar oy verme işlemi sürdü ve ardından oy sayma işlemine geçildi. Oy sayma işleminin ardından toplam 6 sandıkta 655 Divan Kurul Üye'sinin salonda yer aldığı seçimde Yalçın Karadeniz 408, Affan Keçeci ise 236'da kaldı. Bu sonuçla Yalçın Karadeniz üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Yalçın Karadeniz yaptığı teşekkür konuşmasında, "Tarihi bir kongre gerçekleştirdik. Yeni üyelerle beraber bir seçim yaptık. Nezaket içinde geçen örnek alınacak bir kongre oldu. Kongre Beşiktaşımız'a yakışır şekilde geçti. Herkese teşekkür ediyorum. İstikrara oy verilmiştir. Bu seçimin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yalçın Karadeniz'in yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:

"M. Sedat Piroğlu, Osman Akalın, Rasim Kara, Serdar Keskin, C. Cengiz Satar, Ersan Aksoylu." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalçın Karadeniz Yeniden Başkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement