Yalovalı Demir Bilekler Litvanya Yolcusu - Son Dakika
Spor

Yalovalı Demir Bilekler Litvanya Yolcusu

Yalovalı Demir Bilekler Litvanya Yolcusu

Litvanya'nın Vilnius kentinde düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, Yalova'dan 8 sporcu mücadele edecek.

12.09.2014 15:25  Güncelleme: 15:49

15-22 Eylül tarihleri arasında Litvanya'nın Vilnius kentinde düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, Yalova'dan 8 sporcu mücadele edecek. Şampiyonaya katılacak Yalova kafilesi, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'ı ziyaret etti.

Yalovalı sporculara başları dileyen Kaplan, "İlimizi Milli Takım'da, Milli Takımımızı Avrupa da temsil ettiniz. 9 Madalya kazanarak büyük başarı yakaladınız. Hepinizi tebrik ediyor, Dünya Şampiyonası'nda da aynı başarıyı göstermenizi bekliyorum" dedi.

Yalova'ya madalya döneceklerini söyleyen Milli Takım'ın Bilek Güreşi Antrenörü Engin Terzi ise, "Katıldığımız bütün kilolarda madalya ile Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan Yalova'ya döneceğimize inanıyorum. Bilek güreşi sporunu gençlere aşıladığım ve sevdirdiğim için çok mutluyum. Sporu sevmeleri ve azimle çalışmaları sonucu milli takıma bir çok sporcu veriyor ve madalyalar ile ilimize dönüyoruz. Dursun Önder hocamızla beraber bu sporu Yalova'da yaymak ve ülkemizi temsil edecek yeni dünya şampiyonları çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki dünya şampiyonasında da büyük başarılar elde etmek. Bize bu yolda desteklerini esirgemeyen il müdürümüz Metin Kaplan ve Yalovalı sporseverlere teşekkür ederiz" diye konuştu.

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na gidecek kafile ile birlikte 90. Yıl Spor Salonu'na giden Yalova Spor İl Müdürü Metin Kaplan, bilek güreşi sporcusu Dursun Önder ile gösteri maçı yaptı. Litvanya'nın Vilnius kentinde düzenlenecek olan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Yalovalı sporculardan Mehmet Dönmez U18 kategorisi 50 kiloda, Hasan Tetik ve Emre Albaş 55 kiloda, Rahim Tokgün U18 kategorisi 70 kiloda, Ali Demirer U18 kategorisi artı 80 kiloda, Dursun Önder Erkekler kategorisi 80 kiloda, Numan Demirer Masterler kategorisi artı 100 kiloda, Sigita Terzi ise bayanlar kategorisi 55 kiloda mücadele edecek. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Demir Bilekler Litvanya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement