Yalovalı Veteran Judocular Ankara'dan 2 Madalya ile Döndü - Son Dakika
Spor

Yalovalı Veteran Judocular Ankara'dan 2 Madalya ile Döndü

Yalovalı Veteran Judocular Ankara\'dan 2 Madalya ile Döndü

Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen Veteranlar Türkiye Şampiyonası’na Ankara ev sahipliği yaparken, Yalovalı veteran judocular 2 madalya kazandı.

24.03.2015 17:00

Türkiye Judo Federasyonu tarafından organize edilen Veteranlar Türkiye Şampiyonası'na Ankara ev sahipliği yaparken, Yalovalı veteran judocular 2 madalya kazandı.

Ankara Akarsu Spor Salonu'nda yapılan turnuvada 108 sporcu mücadele ederken, Yalova'yı Erdal Uçar ve Orhan Demir ikilisi temsil etti. 90 kiloda mindere çıkan Erdal Uçar altın madalyanın sahibi oldu. Bir diğer Yalovalı veteran sporcu Orhan Demir ise 73 kiloda üçüncü olarak bronz madalyayı boynuna taktı.

Erdal Uçar ve Orhan Demir'in Yalova'yı Ankara'da başarıyla temsil ettiğini belirten Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Veteranlar Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi başarıyla temsil eden Erdal Uçar ve Orhan Demir'e teşekkür ediyorum. Yalova'da judo sporuna yaptıkları katkı ortadadır. Ankara'da ki şampiyonadan bir altın ve bir de gümüş madalya dönmeleri beni çok mutlu etmiştir. Veteran sporcularımı tebrik ediyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yalovalı Veteran Judocular Ankara'dan 2 Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement